DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Floare frumoasă realizată din motive simple
Există multe moduri de a croșeta. Uneori poate fi dificil ca un începător să tricoteze să stăpânească simultan tehnici complexe și foarte frumoase, dar întotdeauna vrei să creezi ceva frumos, dar nu foarte dificil. Există o cale de ieșire din această situație și acum vi le voi arăta. În această clasă de master, vă voi învăța cum să tricotați motive simple din care vom pune împreună o floare frumoasă - un suport fierbinte. Privind o astfel de floare, nu veți crede niciodată că un începător a tricotat-o.

Materiale necesare pentru lucru:
 • Cârlig numărul 2, pentru fire de grosime medie.
 • Foarfece.
 • Fire de mai multe culori. Am ales galben, liliac și verde.
 • Ace cu fir pentru cusături de motive.


Fire de mai multe culori


Tricotăm opt bucle de aer sau legăm bucla Amigurumi cu opt croșete simple. Astfel creăm primul rând - baza motivului nostru. Acum tricotăm trei bucle de aer ridicat și încă trei croșete duble. Al doilea rând va fi format din șaisprezece croșete duble. Le distribuim două în fiecare coloană a rândului de jos. Între fiecare patru coloane tricotăm șase bucle de aer. Se dovedește că tricotăm patru croșete duble, șase bucle de aer, din nou patru croșete duble și așa mai departe până la sfârșitul rândului.

cravată cu croșetat dublu


Al treilea rând va fi tricotat într-o altă culoare. Pur și simplu legați-l cu croșete duble. Tricotăm cusături de aer cu șapte croșete duble.

începe tricotarea în continuare


Al patrulea rând este alcătuit din stâlpi solizi cu un singur croșetat. Nu uitați să tricotați două croșete simple în colțuri într-o coloană de jos, astfel încât colțul să nu se rotunjească, dar să rămână mai puțin ascuțit.

petala este gata


Deci, un motiv este deja gata, începem să tricotăm următoarele. La fel cum am tricotat primul motiv, vom crea încă patru noi. În total, ar trebui să obțineți cinci din aceleași motive.

multe petale


Și acum partea cea mai interesantă - mergem la formarea florii noastre. Luăm două motive și le îndoaiem într-un colț. Coaseți pliurile unui motiv cu altul. Încercați să coaseți astfel încât gaura, în locul în care buclele de aer, să rămână la colțurile îndoite. În acest caz, colțurile îndoite vor forma o frumoasă petală de aceeași culoare, cu o margine subțire.

coaseți petalele de flori


Îndoiți colțul apropiat al motivului deja cusut și îi aplicăm următorul motiv cu un colț îndoit, coasem îmbinările. În același mod, continuăm să coase motive până când obținem o floare întreagă și cinci petale frumoase.

Floare frumoasă


Aici avem un stand atât de frumos și neobișnuit. Pentru a face petalele mai puțin convexe, presărați produsul cu apă și fierți suportul cu un fier. După aceea, petalele interioare vor deveni mai puțin voluminoase și se vor așeza aproape în față cu petalele extreme.
Acum vă veți simți mai încrezător și veți înțelege că, chiar și cu nivelul dvs. de cunoștințe în croșetare, sunteți în stare să creați lucruri frumoase și originale. Puteți tricota mai multe astfel de coaste, de exemplu, pentru un serviciu de ceai, care constă de obicei din șase căni și o ceainică. Un astfel de kit va fi un cadou minunat pentru mamă sau iubită și vor fi de două ori mulțumiți, pentru că tu vei face toate astea singur.

Floare de bricolaj
Comentarii (1)
 1. Alexandra veselă
  #1 Alexandra veselă vizitatori 25 februarie 2014 11:56
  0
  FOARTE BUN !!!!!! râs

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat