DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Stand cald vâscoz bavarez
Ați auzit ceva despre împerecherea bavareză? Asigurați-vă că căutați pe net ceea ce puteți face cu el, veți găsi atât de multe lucruri frumoase! Astăzi vreau să vă arăt o modalitate rapidă și ușoară de a crea un suport original la cald folosind tehnica de tricotat bavareză. Nimic complicat, sincer! Procesul de fabricație este foarte interesant și nu vreau să mă opresc. Personal, după acest atelier, am tricotat încă câteva standuri, atât de mult mi-am dorit să tricot acest vâscoz. Partea cea mai bună este modul în care panza se schimbă în cursul muncii, este această transformare constantă care este dependență. Ei bine, să începem !?

Materiale care vor fi necesare pentru îmbrăcăminte de tricotat:
  • Fire de trei culori diferite sau similare. Principalul lucru este că firele au aceeași grosime, ce culoare alegeți - aceasta este o chestiune de gust.
  • Foarfece.
  • Cârlig de croșet adecvat.


pentru confecții de tricotat


Faceți o buclă Amigurumi și legați-o cu opt croșete simple. În continuare, tricotăm trei bucle de aer de ridicare și patru croșete duble, două croșetate duble în fiecare croșetă inferioară și le împletim împreună. Tricotarea mai multor cusături de croșetat este simplă: tricotăm cusături neterminate, toate cusăturile de sus ale cusăturilor ar trebui să rămână pe cârlig, apoi pur și simplu împletim toate aceste cusături într-una singură. Se pare că aici este o astfel de „petală”.

Realizarea unei bucle Amigurumi


Închideți petala cu o jumătate de coloană.

Închideți petala cu o jumătate de coloană


Deci tricotăm tot rândul. Ar trebui să obțineți patru „petale”. Formați acum cercurile „petalelor”. În coloana finală a „petalei” tricotăm zece coloane de croșetat. Ar trebui să fie un astfel de cerc. Deci, tricotăm acest rând întreg pentru a obține patru cercuri identice. La sfârșit, puteți tăia firul și să-l țeseți pentru coloane.

cercuri de formă


Numărăm trei coloane și în a patra legăm un fir nou. Tricotăm trei bucle de aer de ridicare și patru croșete duble neterminate, le-am împletit cu o singură buclă, așa cum am făcut pentru prima dată „petalele”.

Numărarea a trei coloane


În partea de colț a cercurilor tricotăm trei bucle de ridicare a aerului și nouă croșete duble, le conectăm cu o singură buclă. Astfel, tricotăm întregul rând până la sfârșit.

tricotăm trei bucle de ridicare a aerului


Formăm cercuri. „Petale” de colț, în care sunt cinci coloane duble de croșetă, leagăm cu zece coloane duble de croșetat într-o singură coloană de „petală”. „Petale”, formate din zece croșete duble, le legăm cu șapte croșete duble și așa mai departe până la sfârșitul rândului. Taiem firul.

Formăm cercuri


Legăm următoarea culoare și în același mod ca și cu cea anterioară, leagăm cercurile inferioare. Tricotăm petale de cinci și zece coloane cu un croșetat.

Legați următoarea culoare


Formăm cercuri noi și terminăm tricotarea.

suport de cupă geometric


S-a dovedit că aici este un suport de cupă geometric atât de frumos. Tricotarea bavareză vă permite să creați un model frumos care seamănă cu un mozaic sau caleidoscop. Un astfel de stand va fi un decor minunat pentru decorarea unei mese festive sau va oferi o bucată de amintire plăcută și bună dispoziție într-o zi obișnuită. Experimentează cu culoarea și face interiorul tău mai luminos și mai elegant.

Stand cald bavarez

Stand cald bavarez
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat