DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Stand de cupă" Camomilă de câmp "
Este frumos când masa este frumos decorată? Chiar și o simplă petrecere a ceaiului poate deveni mult mai plăcută și să ofere o dispoziție bună pentru întreaga zi, dacă masa este decorată frumos, iar sub ceașcă se află un suport sufletesc dulce și încălzitor. A face un astfel de stand nu este dificil și astăzi vă voi învăța acest lucru.

Ce aveți nevoie pentru a face un singur stand fierbinte:
  • Fire în trei culori. O culoare pentru miezul margaretei, a doua pentru petalele de margarete și a treia culoare pentru fundalul pe care marginea va „culca”.
  • Cârlig de croșet potrivit pentru grosimea firelor.
  • Foarfece.


Fire de trei culori


Începem să tricotăm suportul cu fabricarea miezului. Tricotăm șase croșete singure pe bucla Amigurumi, strângem. Mai tricotăm încă două rânduri cu adaosuri pentru a face o astfel de clătită galbenă.

Începeți să tricotați un suport


Acum începem să creăm petalele de mușețel. Tricotăm patru croșete duble, câte două în fiecare coloană inferioară. Apoi facem o buclă de aer și repetăm ​​croșeta dublă. Așa că tricotăm până la sfârșitul acestui rând.

creați petalele margaretei noastre


Următorul rând este firul selectat pentru fundal. Nu tăiați firul roz. Tricotăm patru bucle de aer și în locul în care în ultimul rând era o buclă de aer, trecem cârligul în coloana rândului, care este din firul galben, tragem firul și încheiem coloana. Se pare că aici este o coloană cu o buclă alungită. Așa că tricotăm până la sfârșitul rândului. Nu tăiați firul negru.

Următorul rând este thread


Următorul rând este similar cu rândul precedent de fir roz. Abia acum, în loc de patru croșete duble, tricotăm deja cinci, bucla de aer, încă, una.

rând de fire roz


Din nou executăm o serie de fire pentru fundal. De asemenea, se potrivește, doar acum tricotăm o coloană cu o buclă alungită nu într-un fir galben, ci o coloană din ultimul rând de fir pentru fundal.

creează un rând de fire pentru fundal


Acum tricotăm al treilea rând de fir roz. Acum există șase croșete duble și două bucle de aer. Din nou facem un rând de fire pentru fundal. Acum tricotăm coloane cu o buclă alungită două într-o coloană a rândului de jos de fir pentru fundal. Al patrulea rând de fir roz este diferit de restul. Încă mai tricotăm croșetă dublă, abia acum toți tricotează în coloana din mijloc cu șase din rândul anterior de roz. Între fiecare grup semicircular tricotăm două bucle de aer.

tricotează al treilea rând de fir roz


După ce terminați rândul, puteți tăia firul roz, acum vom tricota doar fir negru de fundal. Tricotăm în cerc un rând de negru, care se află sub ultimul rând de fir roz. Între fiecare două petale facem adaosuri unghiulare pentru a face ca piciorul să fie pătrat. Cu toate acestea, acest lucru este pe gustul dvs., puteți face standul rotund, atunci nu este necesar să faceți completări de colț și doar să tricotați rânduri cu extensii până când atingeți dimensiunea dorită a standului.

Stand cald


Se pare că aici este un stand atât de drăguț și drăguț pentru fierbinte. Consumul de ceai dintr-o cană care va sta pe o astfel de margarete va deveni mult mai plăcut, cu siguranță veți simți abordarea primăverii, iar starea de spirit vă va îmbunătăți.

Fă-ți singur standul fierbinte
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat