DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Balon dintr-un bec vechi
Ce faci de obicei cu un bec suflat? Îl iei pentru reciclare, aruncându-l doar în coșul de gunoi? Îmi propun să ofer bulbului o a doua viață și, prin urmare, să salvez natura de excesul de murdărie dăunătoare pentru el. Întrebați cum altfel puteți folosi becul, pe lângă utilizarea lui obișnuită, mai ales atunci când s-a aprins? Acum vei afla cum! Astăzi vă voi învăța cum să creați un balon foarte frumos și „ușor” dintr-un bec vechi ars.

Ce veți avea nevoie pentru a funcționa:
  • Câteva variante de fire în diferite culori. Cu cât ridicați mai bine firele, cu atât va fi mai distractiv balonul.
  • Cârlig de croșetat.
  • Foarfece.
  • Fire maro pentru un coș de baloane.
  • Și, de fapt, un bec ars, de formă clasică.


Câteva variante de fire în diferite culori


Începem să tricotăm cu bucla Amigurumi, astfel încât să nu existe nicio gaură în centru, dar dacă doriți să faceți mingea mai deschisă, puteți părăsi gaura. Colectăm șase bucle.

Începem să tricotăm cu bucla Amigurumi


Tricotăm al doilea rând de două bucle în fiecare coloană a rândului inferior. Ar trebui să obțineți 12 coloane.

câte două bucle în fiecare coloană


Acum începem să creăm un model. Tricotăm al treilea rând de croșetat dublu. Tricotăm un croșetat dublu, desenăm două bucle de aer, sărim cele două coloane inferioare și repetăm ​​croșeta dublă și buclele de aer. Așa că tricotăm până se termină rândul.

începe crearea unui model


Acum puteți schimba firul. Nu tăiați firul verde, tot va fi nevoie. Am tricotat un balon simplu cu dungi, îl puteți avea multicolor. Legăm un fir alb și tricotăm două rânduri cu el.

Nu tăiați firul verde


Acum din nou schimbăm firul în verde. Alb, precum și verde, nu tăiați. Tricotăm un rând în verde și facem din nou rândul următor cu un model de croșete duble și bucle de aer. Tricotăm un alt rând de coloane obișnuite în verde și adăugăm din nou un fir alb.

Tricotăm un rând în verde și următorul rând


Acum că am ajuns la cea mai largă parte a becului, este timpul să îngustez tricotul. Începem să reducem treptat buclele în același mod în care au adăugat. Mai tricotăm încă două rânduri în alb, iar la final două rânduri în verde.

Balon dintr-un bec vechi


Începem să tricotăm un coș. Realizăm partea de jos a 3-4 rânduri cu o extensie de un singur croșetat. Începem, ca de obicei, cu bucla Amigurumi. În continuare, tricotăm mai multe rânduri fără adăugări, până când acoperim întreaga bază metalică a becului. Pentru a face partea inferioară a coșului, puteți introduce un cerc de carton în el sau să-l umpleți cu puțin poliester captusit. Datorită acestui truc, partea de jos a coșului tricotat nu se va potrivi cu baza becului și va fi mai degrabă plată decât rotundă.

Balon dintr-un bec vechi


Se pare că aici este un balon atât de drăguț. Dacă doriți, puteți face șnururi folosind un fir alb obișnuit pentru cusut. Doar de la coș la partea verde a mingii din jurul perimetrului, faceți mai multe fâșii de fir alb și veți obține o imitație bună a prașilor.

Balon dintr-un bec vechi


Dintr-un astfel de balon, puteți face un pandantiv frumos pentru decorarea interiorului, o decorație originală a bradului de Crăciun sau puteți face un stand din sârmă, de exemplu, și puteți folosi balonul ca figurină. Deci, dintr-un bec obișnuit ars, puteți realiza un decor original.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat