DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Fiecare femeie și fată visează în orice vreme și arată întotdeauna uimitoare și excelentă. Dar nu orice tânără știe că un aspect frumos, stilul este o lucrare de zi cu zi, care uneori depune mult efort. Și nu în zadar! Până la urmă, cine vrea să comunice cu o curvă sau cu un mouse-ul gri? Evident, doar rudele ei.
Fată inteligentă - ar trebui să arate bine îngrijită în orice moment al zilei și să fie întotdeauna cu un zâmbet. Pentru a face acest lucru, trebuie să știți câteva mici trucuri feminine. De exemplu, pentru a arăta elegant și cu bun gust în timpul unei petreceri tematice sau a unui alt eveniment cultural, nu este necesar să împrumutați de fiecare dată colierul unui prieten sau colierul unei mame vechi. Tot ce ai nevoie pentru această bijuterie este dorința de a face și un pic de timp.

Pentru a crea un colier deschis și frumos, veți avea nevoie de astfel de unelte și materiale precum: cel puțin 26 de margele de sticlă cu un diametru de 0,5 centimetri (numărul de margele depinde de dimensiunea gâtului), mărgele mici cehe - 1 pachet, fire cu un ac de mărgele, două verigi, foarfece , fermoar pentru carabinier, elemente de fixare rotunde, precum și lipici.

Pentru a face un colier


În primul rând, luăm o mărgărită mică din mănunchiul de mărgele și folosim un fir și un ac pentru a lega un pachet în jurul acestei mărgele.

o mărgele mică


Atașăm un link la această margelă - pe de o parte, iar pe de altă parte - o mărgea mare (pentru încredere în corectitudinea acțiunilor dvs. - verificați rezultatul de mai jos cu fotografii).

atașăm un link


Acum trecem la modelul de bază al colierului tău deschis. Puteți alege singură schema de culori, bazată mai ales pe ținutele dvs. din dulap. Am ales culoarea neagră, deoarece aceasta culoare este considerată neutră și se poate potrivi oricărei ținute elegante, atât sub o rochie, cât și cu o bluză de lucru.
Colectăm 4 mărgele pe ac.

mărgele de culoare neagră


Din aceste mărgele facem un romboș, așa cum se arată în figură. Mai întâi, facem un cerc până la marginea inițială, apoi trecem acul și ața la cea de-a treia perlă.

model de colier


În continuare, luăm din nou o perlă mare de sticlă și o așezăm pe un fir cu un ac, o atașăm la rombul nostru, deja făcut.

mărgea mare de sticlă


În acest spirit, continuăm să țesem baza colierului.
Când ați pus ultima perlă de sticlă, nu uitați să o fixați cu un fir, precum și cu un dispozitiv de fixare, o mărgele. Încă o dată, așezați un singur link pe perlă și, de asemenea, puneți un blocator de carabiniere pe link.

țese o bază pentru un colier


Acum depinde de cei mici. Trebuie să faceți franjuri la un colier deja aproape terminat. Numărați cinci mărgele și puneți cuiul de jos al romboiului pe douăzeci de margele și aruncați firul prin două mărgele în următorul cățel al rombului.

țese o bază pentru un colier


Continuați să faceți această procedură până când cinci margele rămân de la capătul colierului, la fel ca la început.

țese o bază pentru un colier


Ultima noastră procedură va fi un alt rând de franjuri. Doar acest rând vom începe cu cuișorul inferior al romboiului, care merge mai departe după acel rombo, pe care există deja o franjă.

țese o bază pentru un colier


Dacă această cantitate de franjuri nu este suficientă pentru tine, atunci poți adăuga un al treilea rând, doar șiruri un număr mai mare de margele.

Colier deschis

Colier deschis
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat