DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Brodăm o imagine cu o cruce„ Fâșii ”
După cum știți broderie crucea a fost foarte populară la străbunicile noastre, dar fetele moderne sunt fericite să facă acest lucru. Procesul de creare a tablourilor cu propriile mâini este interesant, pentru mulți devine nu doar un hobby, ci și o activitate preferată din toată viața.
Astăzi sugerez tuturor femeilor de ac să brodeze o imagine destul de simplă, cu o cruce pe tema copiilor „Fâine”. Desigur, copiii vor fi încântați de capodopera finisată și chiar o astfel de imagine va decora perfect camera copiilor.
Pentru a crea tabloul „Fâșii” veți avea nevoie de: ață, vervă, pânză, model și foarfece. Personal, prefer să cumpăr kituri de broderie gata, toate conținuturile unui astfel de kit (cu excepția cerceiului) pot fi văzute în fotografie.

pentru o imagine de care ai nevoie


Și pentru un hobby, aveți nevoie de un circuit, de obicei este atașat la trusă, se poate vedea în fotografie.

imagine


Pentru a începe broderia, trebuie să fixați pânza pe cerc, trebuie să faceți acest lucru cu atenție, trăgând uniform țesătura în jurul cercului.

pânză pin


Întrucât pânza din acest set este destul de mare, se recomandă să brodați imaginea în patru pliuri de fir.
Puteți începe broderia de la mijlocul imaginii sau de la capăt, ca în fotografie.

începe brodarea


A doua opțiune este mai convenabilă pentru mine. Toate cusăturile superioare trebuie făcute într-o singură direcție, astfel încât imaginea finisată va părea mai frumoasă.
Este necesar să brodați o imagine, urmând modelul, alternând culori, acest lucru poate fi văzut în fotografie.

vyshiyvaem

vyshiyvaem


Dacă se dovedește că doriți să mutați cercul, atunci ar trebui să faceți acest lucru cu atenție, mișcând cu atenție țesătura și reasigurandu-l pe cerc.

vyshiyvaem


În continuare, brodează tabloul „Fâșii”, urmând modelul, așa cum se vede în fotografie.

vyshiyvaem

vyshiyvaem


După ce ați terminat complet brodarea cu crucea, trebuie să completați atingerea finală - creați un anumit contur cu fire negre, sub forma unei cusături, ca în fotografie.

Încrucișați poza


Un pui de tigru fermecător înconjurat de albine amuzante va deveni, fără îndoială, un tablou preferat pentru copiii tăi.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat