DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Plic pentru scaun cu rotile
Adevărul este că totul ingenios este simplu. La fel și cu implementarea acestei clase de master. În consecință, veți obține o mică capodoperă - un cărucior poștal. Ceea ce în sine este deja un cadou, pe lângă jucării, ghete, veste. Întrucât căruciorul va rămâne o memorie lungă, iar plicul de carte poștală, cu o a șaptea sumă de bani, ajută financiar tinerilor părinți. Și atunci, nașterea copiilor este o minune și o sărbătoare. Ziua de naștere este cea mai specială și semnificativă, așa că de ce să nu aducem și mai multă căldură și dragoste în această zi minunată. La urma urmei, cadourile făcute cu propriile mâini poartă o mare dragoste și tandrețe și uneori chiar servesc drept talisman.

Așa că hai să începem.
Ne înarmăm cu carton (hârtie de scrapbooking), lipici, poanson și borduri, busole. Fără haine de haine, imaginație, timp liber și bună dispoziție, de asemenea, nimic. după cum puteți vedea setul este minim. Dacă nu aveți găuri și alte atribute speciale, atunci aveți două opțiuni: 1. apelați la un prieten, lucru pe care l-am făcut; 2. pentru a face fără ele, nu este necesar să repetați exact modelul dat. carton, în combinație cu țesătură, margele, fire și alte lucruri, arată, de asemenea, foarte prezentabil. Principalul lucru este creativitatea.
Am două culori la bază - galben și verde. De când cărucior pentru un copil mult așteptat. Prin urmare, totul este luminos și vesel. Tăiați baza căruciorului. Este vorba de două semicercuri și o bandă de legătură. Dimensiunea la discreție (busola setată la 4,5 cm.) Toate lipite.

gol


Facem acoperișul. Tăiați benzile 1,5 cm * 14 cm, faceți banda extremă mai lungă, aproximativ 16-17 cm, în funcție de ce hârtie se află în bază. Este mai bine să încercați totul în avans. Cupola noastră poate fi făcută pătrată, ca mine, sau ovală, la discreția ta. După cum vedeți în fotografie, am combinat culorile - am lipit dungi verzi cu decor pe dungi galbene, pe verde, galben. Din nou, există multe opțiuni. Principalul lucru este cârpile de haine preferate.

bază de piedestal


Ea a făcut stilourile simple și, cu ajutorul unei scobitori obișnuite (foarfecile au venit la salvare, a făcut cu ușurință o scobitoare de dimensiunea potrivită) le-a conectat, străpunzându-le în mijlocul stilourilor. Dantele decorate, lipite. Voila, ai terminat. Fă un experiment bun.

Plicul carucior

Plicul carucior

Plicul carucior
Comentarii (1)
  1. Iogo
    #1 Iogo vizitatori 10 august 2017 19:01
    0
    Plic sub formă de cărucior - care ar putea fi cel mai bun cadou pentru părinții unui nou-născut? Un astfel de cadou va deveni talismanul unui copil pe care îl vor admira mulți ani.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat