DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Pui de ursuleț
Fiecare dintre noi are vise și dorințe, a căror împlinire lipsește uneori fonduri. Prin urmare, mulți achiziționează bancuri de salvare care ajută la economisirea de bani pentru un vis și nu îl cheltuiesc pentru altceva. Însă cumpărarea unei portiere nu este necesară, se poate face în mod independent.
Uitându-ne la acest ursuleț amuzant, nu vei ghici imediat că aceasta nu este o jucărie, ci o adevărată banchetă.

Ursuleț de porumbel


Pentru a face o porcărie, veți avea nevoie de: fleece de culori maro, galben și negru, o sticlă goală de plastic pentru șampon sau balsam, iarnă sintetică, foarfece, un cuțit de papetărie ascuțit, fire de culori galbene, maro și negru, un ac, două margele negre, bandă dublă.

Pentru fabricarea portbagajului


Comanda de lucru.
1. Mai întâi trebuie să pregătiți sticla. Pentru a face acest lucru, trebuie spălat bine din șampon, apoi tăiați ușor partea de jos cu un cuțit clerical ascuțit și uscați bine. Puteți utiliza un uscător de păr pentru uscare. În cazul în care sticla nu este uscată, atunci monedele și facturile pe care le veți arunca în banca de salvare pot deveni verzi.

pregătiți sticla


2. Din lână maro trebuie să tăiați un oval de o asemenea dimensiune încât să fie cu aproximativ 1,5 centimetri mai lat și mai lung decât fundul sticlei.

tăiat oval


3. Lipiți marginea flaconului cu o bandă de bandă dublă.

Lipiți marginea flaconului


4. Scoateți banda protectoare din banda adezivă și lipici ovalul din lână.

lipiți un oval de lână


5. Tăiați un dreptunghi din lâna maro, a cărui înălțime este egală cu înălțimea sticlei, iar lățimea este circumferința sticlei, plus 3 centimetri.

Tăiați dreptunghiul


6. Înfășurați sticla cu un strat de poliester captusit.

Înfășurați sticla


7. Înfășurați un dreptunghi din fleece maro deasupra și coaseți marginile cu o cusătură oarbă, astfel încât sticla să fie acoperită cu țesătură. Coaseți fundul lânii până la țesătură, acoperind părțile laterale ale sticlei.

Înfășurați deasupra


8. Tăiați un oval din lână maro și coaseți.

fleece ovale coase mai departe


9. În partea de jos, tăiați o gaură pentru monede și facturi. Înveliți gaura cu o cusătură cu buton.

Înveliți gaura cu o cusătură cu buton


10. Din lână galbenă, tăiați o față ovală, picioarele anterioare și posterioare. Coaseți toate piesele cu o gaură de buton în partea din față a portbagajului.

tăiat fața ovală


11. Din lână maro și galbenă tăiați două bucăți de urechi.

două detalii ale urechilor


12. Coaseți detaliile galbene și maro ale urechilor cu o cusătură cu buton și coaseți pe partea superioară a portbagajului.

coase deasupra


13. Din lână neagră, tăiați un nas mic oval și coaseți la muschi cu o cusătură cu buton.

cusatura de bot


14. Fă ochi. Pentru a face acest lucru, coaseți două mărgele negre pe față.

Fă ochi


Mica porcărie este gata. Acest ursuleț de pelerină vă va proteja cu fidelitate economiile și vă va ajuta să îndepliniți orice vis. Pentru a obține bani de la banca piggy, este suficient să tăiați o gaură mai largă și să scuturați facturile și monedele. Poarta de salvare poate fi din nou folosită, pentru a face acest lucru, coaseți ușor gaura prin care ați scos facturile.
Un astfel de piggy bank poate fi realizat un cadou la familia și prietenii tăi. Copiii sunt deosebit de încântați de un astfel de cadou. La urma urmei, este atât o jucărie, cât și un lucru corect.
Folosind același principiu, puteți face o portbagaj sub formă de iepuras, pisoi sau cățeluș.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat