DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Breloc inteligent
Un astfel de lucru în viața lui de zi cu zi ca un breloc poate spune multe despre o persoană. Un mic zbor al fanteziei, agățat pașnic de chei sau telefon, corespunde cumva calităților și dorințelor interioare ale proprietarului său. Pentru persoanele care sunt negative cu privire la o grămadă de clopote sau paiete aleatoare, o carte cu brelocuri ar fi o soluție ideală. Aceasta este o adevărată miniatură a cărții, creată într-un timp scurt, și poate servi mai mulți ani. Pentru a-l crea, am avut nevoie de următoarele instrumente:

Au fost necesare următoarele instrumente


Foi de hârtie A4;
o bucată mică de carton;
un creion;
line;
foarfece;
cuțit de papetărie;
Lipici PVA;
ac și ață;
lanț metalic;
un instrument awl sau similar.
Primul pas este pregătirea hârtiei pentru completarea viitoare a cărții, și anume paginile. Pentru a face acest lucru, folosind un cuțit și foarfece, macinați foi de hârtie albă în dreptunghiuri de 3 pe 6 centimetri.

dreptunghiuri


Apropo, hârtia nu trebuie să fie albă. Totul depinde de culorile paginii alese. Împătim frunzele rezultate în jumătate, astfel încât să obținem pagini duble 3 cu 3 centimetri. Grupați-le în cărți mici de trei.

la distanta egala


Acum, la plierea fiecărui ambalaj, facem găuri la o distanță egală între ele.

paginile nu s-au schimbat


Am făcut această procedură în două etape, astfel încât paginile să nu se miște.

paginile nu s-au schimbat


În total, am decis să mă opresc la ora 5. În continuare, cu ajutorul unui ac și ață obișnuite, leagăm cărțile noastre în miniatură, legând Koptsky.

cărți mici împreună


Dacă cunoașteți orice altă opțiune de legare, o puteți utiliza. Până la urmă, obținem un astfel de gol.

un asemenea gol


Ultima etapă este să ungeți bine rădăcina rezultată cu adeziv PVA și să o lăsați să se usuce sub presiune.

uscați sub presă


În timp ce viitoarea noastră carte se usucă, puteți face coperta. Pentru a face acest lucru, am folosit carton simplu și o mică bucată de hârtie tipărită. Pentru început, am decupat două bucăți de carton, corespunzătoare dimensiunii paginilor și o coloană vertebrală potrivită pentru parametri.

acoperă-l


Folosind PVA, le lipim pe hârtia frumoasă aleasă pentru copertă, lăsând lacune.

Adeziv PVA


Apoi facem astfel de tăieturi pe hârtie.

astfel de incizii


Acum, trageți marginile rămase și lipiciul.

marginile rămase și lipiciul


În acea parte a coloanei vertebrale care va fi în partea de sus a cărții, cu orice obiect ascuțit (am folosit unealta de la mașina de cusut pentru a tăia firele), am făcut o gaură mică și fixați lanțul.

fixați lanțul


Vine cel mai crucial moment. Combinăm coperta și cartea. Pentru a face acest lucru, lipici coloana vertebrală a cărții pe locul desemnat de pe copertă. Pentru o mai bună fixare, lipim și paginile extreme pe copertă.

lipici la capac


Astfel, se rezolvă și problema rosturilor deschise de hârtie destinate acoperirii. Aceasta este frumusețea pe care am primit-o.

Am frumusețe


De când am ales hârtie simplă pentru copertă, care se poate uza în timp, am rupt-o chiar deasupra cu lipici PVA. Când este uscat, acest clei devine transparent.

Breloc inteligent


Ajungând la decor. Am decis să decorez marginile cărții mele cu un contur de volum de culoare verde. (foto17) Pentru ca cartea să nu se deschidă constant, am lipit bucățile dintr-un lanț de metal pe cruste sale.Desigur, nu am folosit PVA și superglue pentru această acțiune. (Photo18) Un astfel de farmec acum mi-a apărut cheile.

Breloc inteligent

Breloc inteligent

Breloc inteligent
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat