DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Pălăria pălăriei
Mama fiecărei fete știe să țese țesături și să facă ponei. Atunci când face o coafură pentru fiica sa, mama dorește ca părul să fie decorat cu coafuri frumoase, benzi elastice, arcuri. Puteți realiza în mod independent o frumoasă bandă elastică pentru păr din vâscoză. Acest material este cam ca fetru și este excelent pentru a face jucării moi, șervețele, bijuterii și multe altele. Schema sa bogată de culori și structura moale îl fac un material ideal pentru lucrările cu ac.

Materiale și instrumente:
viscoza;
fir, ac;
busolelor;
capacul sticlei de plastic;
carton;
lipici puternic de fixare;
foarfece.
Pentru decorare:
margele (alb și auriu);
bandă îngustă;
flori de țesătură.

Materiale și instrumente


1. Mai întâi, facem un cerc din carton. Pentru a face acest lucru, desenați un cerc cu o busolă cu o rază de 2,5 cm. Tăiați un cerc. Aceasta este baza - câmpurile viitoarei pălării.

câmpuri de pălării viitoare


2. Pe vâscoză, desenăm două busole cu busole. Raza primului este de 3 cm, a doua este de 4,5 cm. Dacă nu este posibil să construiți un cerc cu o busolă, puteți decupa două cercuri de hârtie de o dimensiune dată, apoi cercuri cu vâscoză.

desenați două cercuri cu o busolă


3. Foarfecele taie două cercuri. Pe un cerc mai mare, care va servi drept câmpurile pălăriei, aplicați un cerc de carton. Pe un cerc mai mic am pus capacul sticlei - acesta este viitorul tul. Puteți utiliza capacul de orice culoare și cu orice inscripții. Prin viscoză, acestea nu vor fi vizibile. Învelișul este mai bine de luat cu marginile rotunjite, atunci țesătura va sta mai uniform.

taie cercuri

ia cu marginile rotunjite


4. Cusem cercurile din vâscoză de-a lungul marginii cu o „filă înainte” de cusătură. Ne retragem de la marginea de aproximativ 0,3 - 0,5 cm. După ce am împletit primul cerc până la capăt, nu tăiem firul. Introducem cartonul în interior și strângem materialul cu un fir, îl fixăm. Procedăm la fel cu al doilea cerc de viscoză, introducând capacul în interior.

cusătură de-a lungul marginii cu o cusătură

fixăm cu un fir


5. În continuare, pe un cerc de carton mai mare, impunem un cerc cu un capac și conectăm aceste două părți. Îl puteți lipi, dar îl puteți blitz. S-a dovedit o pălărie frumoasă.

pălărie drăguță


6. Continuați să decorați pălăriile. În primul rând, în jurul tulului întindem o panglică roz îngustă, lipim capetele. Atașăm banda astfel încât capetele ei să se extindă dincolo de câmpul pălăriei.

Atașați banda astfel

capetele au ieșit din câmp


7. Acum producem elemente decorative. Atașăm margele aurii la florile din material alb. Acesta este mijlocul florii. Puteți folosi florile gata făcute cumpărând într-un magazin sau să le faceți singur.

flori


8. Folosind lipici fixăm florile pe partea de sus a pălăriei. Ele îndeplinesc nu numai rolul de decor, dar acoperă și locul lipirii panglicii roz.

lipirea panglicii roz


9. Pe partea florilor din câmpurile pălăriei lipim margele albe și aurii, aranjându-le în ordine aleatoare. Puteți alterna culorile.

Puteți alterna culorile


10. Întrucât pălăria nu numai că va decora părul, ci va menține și coafura, pe partea din spate atașăm o bandă elastică pentru păr. O fixăm în mijlocul unui cerc mai mare. Acest lucru se poate face în două moduri: coase cu fire, lipici cu lipici puternic de fixare.

atașăm o bandă elastică pentru păr


11. Bandă elastică pentru păr Pălăria este gata!

Pălăria este gata

Bandă elastică pentru pălărie


Această pălărie roz și albă va decora părul oricărui mic fashionist! Dacă doriți, puteți realiza mai multe dintre aceste pălării, diferite prin culoare și decor.
Comentarii (1)
  1. rozza
    #1 rozza vizitatori 21 februarie 2014 23:09
    0
    Clasa!

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat