DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Brățară Shambhala
Astfel de brățări sunt un fel de amulete, talismane. Se crede că își protejează stăpânul de orice interferență negativă, atrag noroc și protejează de tot felul de adversități. Dacă în sufletul tău există un loc pentru minuni și magie, atunci vei crede în frumusețea și în unicitatea unor astfel de bijuterii, făcând-o chiar tu. Vă prezint o clasă de master, în urma căreia toată lumea va putea face acest decor unic. Așa că hai să începem.

Pentru a începe, trebuie să cumpărați:
- cordon neted;
- mărgele frumoase de dimensiuni medii (puteți folosi chiar și pietre prețioase, cel mai important, gaura din margele nu trebuie să fie mică, astfel încât să puteți înfila cordonul în el);
- Adeziv momentan sau lac incolor;
- foarfece ascuțite.

nevoie să cumpere


Ajungând la fabricarea brățării.
1. Strângeți trei tăieturi de cordon (50 cm fiecare) într-un nod slab, lăsând o coadă liberă de cel puțin 5 cm. Nu strângeți nodul principal, astfel încât să îl puteți desface fără probleme. După cum se arată în fotografie.

nod


2. Începând să legăm noduri. Prima parte a nodului: luăm șnurul din stânga și îl punem deasupra mijlocului, iar apoi se folosește cablul drept. Îl așezăm deasupra cablului care se afla în stânga, îl tragem sub cordonul din mijloc și îl scoatem între stânga și mijloc. Acum strângeți prima parte a ansamblului. Pentru a face acest lucru, trageți cablul din dreapta și stânga în direcții diferite (cel din mijloc rămâne nemișcat). S-a dovedit următoarea construcție.

Ajungând să legăm un nod

care leagă nodul

nodul rezultat


3. A doua parte a nodului este legată conform tehnicii „vice versa”. Acum desenăm cordonul extrem pe partea stângă (era chiar la faza anterioară) sub cordonul central. Acum luăm cordonul cel mai drept și îl tragem sub stânga și îl așezăm deasupra cablului central. După aceea, o aruncăm direct către bucla care s-a format între cablurile din mijloc și din stânga. Strângeți a doua parte a nodului. Iată rezultatul.

legat în sens invers

legat invers


4. Acum tricotăm astfel de noduri la rând. Numărul lor individual pentru fiecare bijuterie este de obicei suficient de 4 noduri ca în fotografie.

legați astfel de noduri la rând


5. Strângeți prima mărgelă pe cordonul din mijloc și strângeți-o cu nodurile descrise anterior. Singura diferență este că șnurul va înconjura perla pe ambele părți, așa cum se arată în fotografie.

prima mărgele de pe cordonul din mijloc


6. Creăm mai multe noduri și din nou punem pe marginea următoare. O rezolvăm cu noduri.

O rezolvăm cu noduri


7. Repetați acest proces până când brățara este lungimea dorită. În acest moment, nu mai adăugăm margele și terminăm țesut brățara cu încă patru noduri. Rezolvăm rezultatul final. Pentru a face acest lucru, întoarceți brățara și legați un nod obișnuit din partea greșită și fixați-l cu lipici sau lac transparent. Apoi tăiem cozile. Asta avem.

lipici sfârșitul


8. Executăm aceeași procedură pe partea a doua a brățării.

s-a dovedit


9. După ce s-a finalizat lucrarea principală, brățara este aproape gata. Încingeți capetele cu margele mai mici. Mărgelele sunt strânse pe părțile rămase ale cablului din partea dreaptă și stângă, iar nodurile sunt legate la capetele cordonului, astfel încât mărgelele să nu alunece.

pe a doua parte a brățării


10. Prefer să fixez o astfel de brățară pe mână cu ajutorul unei navete de blocare. În general, țesutul ei repetă toate aceleași noduri. Luăm o brățară pentru ponytail-uri gratuite (ca în fotografie).

mărgelele nu alunecau


11. Apoi, fixați cablul cu dimensiunea de 30 cm, așa cum se arată în fotografie.

Ia o brățară


12. Apoi țeseți 4-5 noduri și terminați lucrul în același mod ca și înainte.Asta mi s-a întâmplat.

brățara este gata


13. Este foarte important !!! Când țeseți o încuietori, nu permiteți lipiciului să se urce pe cordonul brățării. În caz contrar, blocarea se va lipi pur și simplu și nu va „călări”.
Totul este gata. Aici în fotografie, două dintre creațiile mele sunt complet diferite, dar realizate pe același principiu.

Bratara Shambhala


Încearcă-l și găsește-ți stilul. Mult noroc
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat