DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Primăvara este cea mai frumoasă perioadă a anului. După o lungă hibernare, totul în jur începe să prindă viață. În această perioadă a anului vreau să arăt special. Schimbați puloverele și blugii grei de iarnă pentru o rochie strălucitoare, părul liber și decorați-le cu o jante de primăvară. Banda originală de păr poate fi făcută acasă cu racii.

Pentru a realiza janta, avem nevoie de următoarele materiale:

1. Materialul este galben;
2. țesătură turcoaz;
3. hârtie;
4. busole;
5. fire;
6. ac;
7. Pini de parteneriat;
8. fire pentru tricotat galben;
9. lumânare.


Baza pentru fabricarea jantei este ideea arderii țesăturii pe o lumânare. Prin urmare, rezultatul muncii va depinde de alegerea corectă a țesăturii. Este foarte important să alegeți o țesătură care se pretează bine să ardă - acestea sunt țesături subțiri care conțin fibre artificiale. Când trageți, marginea țesăturii ar trebui să se onduleze și să formeze bile de plastic sau o crustă. De asemenea, atunci când folosiți două țesături, culorile lor ar trebui să fie bine combinate între ele cu ținuta și imaginea dvs.

Ne vom împărți munca în mai mulți pași.

Pasul 1. Pregătirea șabloanelor.

Pe hârtie groasă folosind o busolă, desenați două cercuri cu diametrul de 6 și 5 cm. Tăiați-le. În lipsa unei busole, puteți încerca orice obiect rotund. Mărimea viitoarei flori depinde de mărimea cercurilor.

Șablon necompletat


Pasul 2. Recoltarea petalelor de flori.

Folosind șabloane pregătite, am decupat: din țesătură galbenă, cinci petale cu diametrul de 5 și 6 cm, din țesătură turcoaz, zece petale cu diametrul de 5 și 6 cm. Pe fiecare petală facem incizii de 5 - 7 bucăți cu o adâncime de 0,7 - 1,0 cm. Nu încercați să faceți aceleași tăieturi pe petale, cu cât forma lor este mai bizară, cu atât mai frumoasă este floarea. Ardem fiecare petală pe o lumânare. Când trageți, direcționați petalele spre interior, dacă ați supraexpus marginea petalei și s-a format un cernel negru pe ea, o puteți tunde și cânta din nou petala. Dacă nu vă este foarte convenabil să lucrați cu lumânări, atunci îl puteți înlocui cu o brichetă.

Petale de flori

Petal gol

topit

petalele


Pasul 3. Asamblarea petalelor.

Stabilim petalele în culori și dimensiuni de la mai mari la mai mici. Coaseți la mijloc. Pentru ca petalele de flori să se potrivească mai strâns și floarea să pară mai magnifică, pliați-o pe jumătate cu petalele spre interior și coaseți-o cu mai multe cusături, formând un vârf. În acest fel recoltăm trei flori: una galbenă și două turcoaz.

aduna

obține o floare

florile


Etapa 4. Etapa finală este asamblarea jantei.

Luneta va fi atașată la cap cu un cordon împletit. Pentru a face acest lucru, țeseți o împletitură din fire de tricotat galben. Grosimea țesăturii trebuie să fie de aproximativ 0,5 - 0,7 cm. Dacă firele sunt subțiri, atunci pot fi pliate în mai multe rânduri. Este mai bine să luați lungimea cu o marjă de 90 - 95 cm, cu țesutul va scădea. Încercăm pe un cordon țesut, determinăm lungimea și locația necesară a florilor, de obicei este deplasată spre stânga sau spre dreapta din centru. Coaseți flori strâns unele de altele, galbene în centru, turcoaz la margini.

cordon de înfășurare

coase flori


Lunca este gata.

Lunca este gata

bandă de păr

bandă de păr
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat