DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
Uneori este dificil să faci corect și frumos un buchet, mai ales dacă nu există experiență. În acest caz, cel mai simplu coș va ajuta la rezolvarea problemei - a fost întotdeauna și rămâne cea mai bună opțiune pentru decorarea unui buchet de flori proaspete sau artificiale. Nu este nevoie să fii florar pentru a crea un original un cadoufolosind un coș simplu de răchită și flori de panglică din satin.

Coș cu flori


Îmi propun să încerci să faci un astfel de coș cu propriile mâini. Pentru muncă, avem nevoie de astfel de materiale și instrumente:
• Panglici satinate de culori strălucitoare
• Coș de răchită
• Foarfece ascuțite
• Clemă pentru țesătură
• Lumânare sau bricheta
• Tăiați mătase sau material satinat verde
• Ace
• Fire de culoare verde
• Puțină spumă sau vată
• Perle sau nasturi frumoși
• Adeziv transparent impermeabil.

Mai întâi trebuie să faceți flori, cu care vom umple apoi coșul. Le vom realiza din panglici din satin folosind tehnica tsumi kanzashi. Prin urmare, vom pregăti panglici din satin cu cinci centimetri lățime, în culori diferite: roz, roșu, visiniu, violet, alb sau orice alte pe gustul dvs. Puteți face aceleași flori - un coș cu flori albe sau roșii arată foarte interesant. Baza florilor este petalele ascuțite ale kanzashi. Pentru fiecare floare trebuie să faceți șapte-opt petale.

opt petale


Petalele pregătite sunt lipite pe un cerc de țesătură densă. Ca bază pentru o floare, puteți lua un cerc tăiat dintr-o panglică din satin. Marginile canii trebuie arse cu flacăra unei lumânări sau a unei brichete, pentru a nu se zdrobi. O picătură destul de mare de lipici se aplică pe bază, apoi petalele sunt distribuite pe ea. După ce lipiciul se usucă și petalele sunt bine fixate, trebuie să desenați mijlocul florii. Pentru a face acest lucru, lipici o frumoasă margele mare sau buton în centrul florii. Acum floarea este gata. Pentru un coș trebuie să creați cel puțin cinci dintre aceste flori.

cinci astfel de flori


Pentru a plasa flori într-un coș, trebuie să pregătiți o bază specială. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de o bucată mică de țesătură de mătase verde și o bucată de bumbac sau spumă. Din cauciuc spumos sau bumbac, realizăm o bilă cu un diametru de 5 cm, o învelim cu o cârpă. Coaseți marginile țesăturii de jos cu un fir verde.

fir verde


Punem bila verde pregătită în interiorul coșului și o fixăm cu fire sau lipici. Acest lucru este necesar pentru ca compoziția să țină ferm și să nu se desprindă în timp.

Bilă verde pregătită


Acum că toate preparatele sunt finalizate, puteți începe să formați o compoziție. Florile sunt dispuse în ordine aleatorie pe o bilă verde, care a fost plasată în centrul unui coș de răchită. Mai întâi, se aplică un pic de lipici pe baza florii, iar apoi este așezat într-un coș direct pe o bilă din țesătură și vată. În acest fel, toate florile gătite sunt așezate. Adezivul transparent impermeabil va asigura o fixare fiabilă, compoziția va fi ținută în orice condiții.

compoziție cu flori


Un astfel de coș de flori va fi un cadou bun pentru orice sărbătoare, indiferent dacă este ziua de naștere a celui mai bun prieten sau aniversarea unei persoane respectabile.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat