DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Lumină de noapte frumoasă
Toată Ziua Îndrăgostiților este foarte aproape. Fiecare gătește al său un cadoucu toate acestea, o cină romantică este probabil pentru toată lumea. Astăzi vreau să vă împărtășesc o idee interesantă pentru decorarea unui interior romantic. Vă voi învăța cum să faceți o lumină de noapte frumoasă din materiale uimitoare care se găsesc cu siguranță în orice casă.

Deci, care ar trebui să fie aceste materiale:
• Borcan de sticlă de 500 g. Din orice rotiri, spălate și uscate natural.
• Sârmă.
• O foaie de hârtie de birou. Culoarea acestei hârtii nu este critică.
• Foarfece.
• Adeziv pentru hârtie.
• O lumânare mică și chibrituri sau o brichetă.

trebuie să existe materiale


Materialele, după cum vedeți, sunt obișnuite și pot fi găsite în orice casă. Așa că hai să începem. În primul rând, trebuie să tăiem o fâșie de hârtie, care ar trebui să fie egală cu aproximativ o treime din dimensiunea totală a foii. Dar această dimensiune poate varia, depinde mai mult de înălțimea borcanului. Foaia ar trebui să o acopere complet, numai gâtul trebuie să rămână la vedere. Facem marginile fâșiei de foi ondulate pentru a o face mai frumoasă.

tăiați fâșia


Acum, din hârtia rămasă, tăiem fluturi diferiți. Pot fi de diferite dimensiuni și forme.

fluturi vyrizhem


Înfășurați o fâșie de hârtie într-un borcan și lipiciți marginile.

înfășurați borcanul


Acum construim o mică suspensie dintr-o bucată de sârmă, vom atârna câteva fluturi pe ea. Această suspensie o face simplă, înfășurați marginea sârmei în jurul gâtului și fixați-l prin înfășurarea unei margini într-o buclă și prin fixarea celuilalt capăt cu această buclă. Apoi, ridicați sârma și înfășurați-o pentru a obține o bandă semicirculară curbată.

atașați sârma


Așa vor arăta fluturii pe această suspensie. Este important să nu stea prea jos, este mai bine să faceți suspensia sârmei ridicată, iar firul pentru care vor fi suspendate fluturii este scurt. Pentru ca căldura de la lumânare să nu ajungă la ele și, din greșeală, să nu ia foc.

Lumină de noapte frumoasă


Lipiți fluturi în hârtii din jurul borcanului. Aranjați fluturii la întâmplare, astfel încât să acopere întreaga suprafață a frunzei. Nu exagera! Fluturii nu ar trebui să fie prea mulți, deși permite acumularea mai multor fluturi într-un singur loc, o chestiune de gust.

Lumină de noapte frumoasă


Acum coborâți cu atenție lumânarea în borcan. Dacă este posibil să aprindeți focul după ce este în bancă, atunci coborâți-l acolo unde se stinge. Cu toate acestea, dacă acest lucru nu este posibil, atunci va trebui să încercați să nu vă ardeți degetele atunci când îl coborâți acolo. Este important ca în această etapă fluturii de hârtie să nu fie încă suspendați din sârmă, altfel există un risc ridicat de aprindere a acestora.

Lumină de noapte frumoasă


Deci, frumos și romantic, lampa dvs. de noapte într-un interior va arăta. Colegul tău de suflet se va bucura cu siguranță de lumina plăcută care va veni din ea. Puteți face mai multe astfel de sfeșnice și aranjați-le în toată camera, atunci cu siguranță nu veți avea nevoie de iluminare suplimentară și întreaga cameră va fi umplută cu o atmosferă romantică plăcută. Te rog iubita ta și fă-le astfel de surprize plăcute.

Lumină de noapte frumoasă

Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat