DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Actualizarea copertei
Se întâmplă adesea că odată cumpărat un caiet nu mai este ca și nu dorești să-l folosești, așa că se află, adună praf undeva pe un raft și nimeni nu-și amintește de el. Este păcat când lucrurile utile sunt irosite. Astăzi vreau să vă spun cum să faceți un caiet nou și util dintr-un notebook plictisit sau disparat. După o astfel de „actualizare”, notebook-ul va fi folosit cu siguranță în scopul propus și va deveni unul dintre preferatele tale.

Materiale la care va trebui să lucrați:
• Notebook sau notebook vechi pentru modificare.
• O foaie de hârtie albă de birou.
• O revistă veche care a fost citită și vizionată cu mult timp în urmă, astfel încât nu ar fi păcat să o tai.
• Foarfece.
• Conducător.
• Creion sau creion.
• Adeziv pentru hârtie.

materiale


Pentru început, trebuie să „acoperim” vechea copertă inestetică a unui caiet sau caiet. Facem acest lucru cu o foaie albă de hârtie. Am decupat din el un dreptunghi sau un pătrat, care va avea aceeași dimensiune ca copertina caietului sau caietului nostru.

Lipiți foaia albă


Lipiți o foaie albă pe capacul caietului. Acum trebuie să întocmim o foaie astfel încât să obținem aceleași triunghiuri, pe care le vom completa cu clipuri din revistă. Mai întâi, desenați o foaie de dungi orizontale care o vor împărți în trei părți. Apoi începem să marcăm unghiurile triunghiurilor. Pe marginea verticală inferioară, notați lățimea triunghiurilor de la început până la sfârșit. Pe a doua bandă verticală de jos, începem cu jumătatea triunghiului și apoi marcăm în continuare dimensiunile lățimii triunghiului. Când toate triunghiurile sunt conturate, începem să desenăm. Ar trebui să obțineți ceva de genul acesta.

desenați o foaie


În același mod, marcăm imaginile care ne-au plăcut din revistă. Tăiați triunghiurile desenate în revistă.

imagini din revista


Acum, cea mai interesantă etapă de reînviere a unui caiet vechi. Începem să ne colectăm mozaicul de culori. Inseram triunghiuri la întâmplare, astfel încât imaginile să nu se repete și să se adune într-un mozaic divers luminos. Introducem jumătățile triunghiurilor în semi-triunghiurile extreme care sunt desenate pe capac.

lipici toate detaliile


Lipiți cu atenție toate piesele. Lipim bine toate colțurile, astfel încât capacul să nu se lipească în timpul funcționării. Se pare că aici este o copertă atât de strălucitoare și veselă.

Actualizarea copertei


Pentru fiabilitate și încredere că triunghiurile nu încep să se curățească în timp, puteți stratifica ușor capacul cu o peliculă obișnuită. În procesul unei astfel de laminări, trebuie să fim foarte atenți, deoarece filmul este foarte delicat și lipicios și formează rapid pliuri urâte. Cu toate acestea, a face acest lucru este destul de realist. Principalul lucru este să atașați partea centrală a filmului și să o nivelați ușor în toate direcțiile de la mijloc.
În același mod, puteți decora capacul cu hârtie simplă, creând triunghiuri multicolore la suprafață. Experimentați și nu lăsați lucruri utile, ci pur și simplu dezinteresate. Dă-le o a doua viață, lasă-ți să-ți aducă beneficii și plăcere!

Actualizare de acoperire faceți-vă-voi
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat