DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
Un pisoi frumos, jucăuș amuzant și incomod - simbol al unei case confortabile, bună dispoziție, căldură și dragoste. Nu este nimic mai plăcut decât să ții un miracol pufos în mâinile tale, să-i asculti pururile și să înțelegi cum ai nevoie de el. Sau creează ea însăși o minune ...

Astăzi vom lega un pisoi.

legați un pisoi


Vom avea nevoie de fire de la Angora Trinity Combină (lână la jumătate cu mohair) în două falduri, cârlig numărul 2.5 și câteva fire de Iris, umplutură (iernar sintetic, iernier sintetic sau holofiber), ochi din plastic, linie de pescuit și lipici.

Tricotăm fiecare parte separat, într-o spirală. Nu este necesar să respectați strict numărul exact de coloane, puteți improviza, iar dacă doriți să schimbați ușor forma, atunci de ce nu?

Capul.
Începând tricotare Cu 6 coloane cu croșetă în buclă (în continuare SBN) - acesta este începutul tradițional al fiecărei părți. În al 2-lea rând, dublați numărul sbn (12), în al treilea rând și următoarele adăugăm 6 sbn în mod uniform. Aditivii sunt constituiți până la 42 sbn, tricotăm 3 rânduri fără aditivi și încep să scadă în ordine inversă. După ce am ajuns la 12 sb, umplem numărul foto cu umplutura și terminăm de tricotat capul.

tricotăm capul unui pisoi

umple-ți capul

termina de tricotat


Membrele anterioare.
6 sbn în ring, în al 2-lea rând dublăm la 12 sbn, în al 3-lea rând adăugăm 3 sbn și apoi tricotăm la lungimea dorită, avem 15 rânduri.

labelor


Am umplut și lăsăm firul pentru a-l coase apoi pe corp.

Picioarele posterioare.
6 sbn în ring, în al 2-lea rând dublăm la 12 sbn, în al 3-lea adăugăm 6 sbn.
4 p - 1 coloană magnifică, 2sbn, 1 coloană magnifică, 2sbn, 1 magnific, 11 sbn. Coloane luxuriante imită gheare - aceasta este partea din față a piciorului. În rândurile 5 și 6 deasupra ghearelor, facem 3 scăderi uniforme, rămân 12 sbn. Suntem umplute.
Tricotăm 7,8 și 9 rânduri uniform.
Din al 10-lea rând, începem să adăugăm în față. În 10, 11, 12 rânduri cu 3 pași.
13,14 rânduri pe care le tricotăm uniform.
La ora 15.16, scădem în față cu 3 sc.
În rândurile 17 și 18 am tricotat 15 sbn. Am umplut și lăsăm firul.

Picioarele posterioare

Picioarele posterioare


Torso.
Începem cu 6 sbn și continuăm să tricotăm, pe măsură ce tricotăm capul, dar mai mult cu 1 rând și obținem o creștere de până la 48 sbn. apoi tricotăm 7 rânduri uniform și începem să scadă. De asemenea, facem reduceri de 6 sc, dar nu în fiecare rând, ci prin rând. Corpul este obținut sub formă de pere. Reducem la 6 sbn și lăsăm firul.

portbagaj


Urechile.
Colectăm 10 VP și tricotăm un triunghi în rândurile invers ale sbn, scăzând 2 sbn. la rând. Legăm triunghiul sbn. Urechile sunt simple și ușor atârnate, tricotăm un britanic de pliuri.

Coadă de cal.
Începem la fel ca laba din față, tricotăm 15 rânduri și facem 1 creștere, după 15 rânduri încă o creștere, apoi tricotăm alte 15 rânduri și coada este terminată.

coadă


Am legat toate părțile corpului și acum este timpul să construim.

este timpul să construim


Ne întrebăm unde și cum să coase cel mai bine pe fiecare parte și să atașați cu atenție.

este timpul să construim


Au strâns un corp cu picioarele și coada, apoi ne-am propus să formăm un bot. Mai întâi cusem urechile. Am simplificat lucrarea și nu ne-am legat obrajii, ci pur și simplu brodam nasul cu un iris roșu și l-am scos din interior, evidențindu-l pe bot și pur și simplu ne-am lipit de ochi. Și apoi au atașat capul de corp.

cap la tors


Ultimul pas a fost atașarea antenelor. În versiunea noastră, aceasta este o linie de pescuit de 0,3 mm, pliată în 20 de adaosuri, tăiată la margini, fixată la mijloc și trasă pe obraji.

legat la mijloc


Aceasta este totul. O altă pisică a apărut în casă.

pisica a apărut în casă
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat