DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Jucării pentru papagali
Jucării papagal


Natura le-a oferit papagalilor o mare curiozitate și interes pentru tot ceea ce apare în cuștile lor. Pentru ca animalul tău cu pene să nu caute activități pe cont propriu, îndreaptă-i talentele către direcția dorită, și anume, dacă pasărea îi place să urce, fă o scară din frânghie pentru ea, dacă te uiți adesea în oglindă, atașează-i un clopot cu un pandantiv lung etc. . Cu ajutorul unor astfel de schimbări minore, va deveni mai interesant pentru un papagal să locuiască în casa sa.
1. Pentru a actualiza și înfrumuseța balansarea unui papagal, nu sunt necesare margele mari și un clopot.

margele


În cazul meu, 50 de mărgele strălucitoare au luat-o. Este necesar să deconectați carcasa metalică de la suprafața de lemn și de pe șir margele multicolore de pe ea.

coarda mărgelelor

lega clopotul


Așa că, în timp ce călărești pe un leagăn, papagalul nu putea doar să călărească, ci și să se joace, nu strângeți mărgelele prea strâns.

papagalul se balansează


Oferă păsării cu pene posibilitatea de a atinge mărgele cu ciocul. Apoi fixați din nou suprafața de lemn la arc și atașați clopotul.
2. Acum începem să fabricăm a doua jucărie. Pentru a-l crea, veți avea nevoie de o frânghie multicoloră din fibre dure sau o frânghie cu un diametru de 5 - 7 mm, o lungime de 40 cm și un vârf de plastic din orice jucărie pentru copii, dimensiunea acesteia trebuie să fie puțin mai mare decât dimensiunea cablului.

verovochka


În consecință, cu cât este mai mare pasărea dvs., cu atât mai mare ar trebui să fie diametrul frânghiei propuse, astfel încât papagalul să fie convins cu ghearele cablului. Nu cumpărați o frânghie din bumbac. Întrucât acest material natural, într-o formă dezvăluită, se transformă în mici fulgi care se pot bloca în stomacul unei păsări. Acest lucru poate duce la blocarea tractului gastrointestinal sau la moartea animalului tău.
Apoi trecem vârful de plastic în frânghie și îl fixăm sigur pe ambele părți ale cuștii.

trecem funia


Pe această funie, papagalul nu poate doar să stea, ci și să mute jucăria de plastic în direcții diferite cu labele și ciocul.

un papagal pe o funie

clopot


Un accesoriu similar este utilizat pentru a crea o zonă de joacă pentru păsări. Crede-mă, o astfel de distracție făcută din materiale obișnuite la îndemână va atrage papagalul tău.
Dacă aveți ocazia, cumpărați o frânghie pliabilă pentru pasărea dvs. Cu ajutorul ei, o pasăre poate face tot felul de variații ale unui leagăn circular, scări îndoite, arcade dreptunghiulare etc.

șarpe

cercul


3. În colivia Karelianului meu de pe stâlp de un an atârna o oglindă clasică obișnuită. La început, pasărea s-a uitat la el deseori, dar apoi a pierdut destul de repede tot interesul pentru el. Am decis să-i actualizez oglinda, pentru asta aveam nevoie de un lanț de margele vechi de 6 cm lungime și un clopot mic.

oglindă

fixați clopoțelul


Acum pasărea cu mare plăcere petrece timpul lângă oglindă, trăgând lanțul cu un clopoțel.

aspect papagal

aspect papagal

aspect papagal


4. Și, în sfârșit, vom face din pasăre o jucărie interesantă - un pandantiv. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de 2-3 metri de fir de lână, un clopot, foarfece, un cerc de plastic (în cazul meu este un „arzător” de la o sobă pentru copii) și detalii pentru decorare: o bilă mică, margele de diferite diametre și butoane decorative.

ce este nevoie


Din fire creăm un turniquet pufos și îl legăm la mijloc.

ghem


Legăm un fir de lână de turniquet, întindem o mică bilă prin ea și legăm firul de nod.

fire de frânghie


Apoi, într-o manieră haotică, punem margele și butoane pe fir.

aduna


Acum ne legăm golul de cercul de plastic și fixăm clopotul în partea de sus.

înșirare


Astfel, pasărea va avea o jucărie muzicală. Clopotul poate fi înlocuit cu o altă parte.

atașa


Asta este totul! Cu ajutorul unor pași atât de ușori și a mijloacelor obișnuite la îndemână, am putut să ne mulțumim cu animalele de companie cu pene.

fixați clopotul în partea de sus

papagalul
Comentarii (12)
 1. juriu
  #1 juriu vizitatori 26 iunie 2014 9:45 p.m.
  9
  Am făcut una
  [centru] [img] http://washerhouse.com/3/ro/pictures_users/1/38.jpg [/ img] [/ center]
 2. Nastya
  #2 Nastya vizitatori 12 iulie 2014 12:07
  2
  Foarte mișto, am făcut un papagal swing, i-a plăcut foarte mult, acum doar pe el și stă. Va multumesc foarte mult
 3. jajaja
  #3 jajaja vizitatori 7 august 2014 16:18
  0
  Am acelasi papagal)
 4. Dasha
  #4 Dasha vizitatori 30 septembrie 2014 19:49
  3
  La sfatul tău, am făcut o altă oglindă, dar papagalul meu evo încearcă să măcinească.
 5. Lera
  #5 Lera vizitatori 17 mai 2015 23:19
  0
  Am făcut o jucărie clopot dintr-un lanț de argint vechi. Am pus 3 vechi inele de aur pe lanțul vechi. Lera are 8 ani.
 6. Maria
  #6 Maria vizitatori 2 octombrie 2015 13:59
  3
  Oglinzile nu trebuie amplasate într-o cușcă. Pasărea poate pierde orice interes pentru tine, dar va fi foarte dificil să o faci manual, pentru că vede în oglindă un alt amic și comunică cu el.
 7. kristina
  #7 kristina vizitatori 29 aprilie 2016 16:01
  4
  [b] Maria [/ b],
  Toată lumea este atât de coaptă încât pasărea își va pierde interesul, astfel încât acum este lipsită de tot și fixată pe o persoană?
  Am trăit un pene de 17 ani și am murit în brațele mele, iar oglinda a atârnat și s-a târât de mine. După el, o altă pasăre, în vârstă de 8 ani, de asemenea, cu o oglindă și, de asemenea, în păr, urechile și gura i-a urcat, i-a plăcut atât de mult ... Nu speriați oamenii cu comentarii de genul că nu atârnă o oglindă, altfel va răcori proprietarului. acesta este totul un nonsens.
  Dacă studiați și acordați atenție păsării, atunci totul va fi în regulă și, fără atenție, va fi sălbatic fără oglindă.
 8. Catherine
  #8 Catherine vizitatori 7 ianuarie 2017 16:51 p.m.
  1
  [B] kristina [/ b], cu tine, sunt de acord dar, de asemenea, cu alte piese de păsări cu tine și oglindă, dar încă ea a trebuit să fie hrănite și vrea să urmași. dar este mai bine să nu-l agăți, dar sunt în contra și în contra. Fac pasari de 2 ani ... Katya are 14 ani)
 9. speranță
  #9 speranță vizitatori 19 martie 2018 10:28
  0
  Mulțumesc pentru instrucțiuni, dar toate jucăriile pe care le-am făcut eu, papagalii mei au ignorat, dar jucăriile cumpărate din magazin au mers cu breton))) ultima dată au găsit o jucărie mișto, cu mustăți în sine - cu funii, o grămadă de clopote și fluiere și chiar mâncare din interiorul tău poți ascunde mâncarea. Wavy se distrează cu ea de o săptămână)))
 10. Mila
  #10 Mila vizitatori 19 martie 2018 20:04
  0
  Nu puteți reflecta un Corell, nici nu puteți utiliza un astfel de fir, dar este periculos
 11. Svetlana
  #11 Svetlana vizitatori 27 octombrie 2018 15:40
  0
  - Plasticul poate fi periculos, mai ales dacă pasărea îl înfige cu ciocul și îl înghite.
  - Un astfel de plan, funia din cușcă va contribui la creșterea ghearelor. Da, și, de asemenea, poate crăpa și mânca un fir.
  - Clopotul ar fi fost fără impurități dăunătoare.
  - Ultima „jucărie” este în general dincolo de ceea ce este rezonabil. Mănâncă o grămadă de mărgele și mărgele și asta este ...
 12. Elvira
  #12 Elvira vizitatori 28 ianuarie 2019 8:10 p.m.
  0
  U este, de asemenea, atât de ondulat și nu știu cum să fac o jucărie chiar simplă

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat