DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Valentine" Săgeata lui Amur "
Vrei să faci rapid și ușor un Valentine neobișnuit pentru prietenul tău de suflet? Acum vă voi spune cum să o faceți! Totul este foarte simplu, crede-mă, chiar și un copil se poate descurca.

Ce va trebui să faceți:
• O bucată de carton.
• Hârtie roșie pentru inimă.
• Hârtie albă sau deschisă pentru inimă, care va fi în interiorul roșului.
• Hârtie neutră, am galben de piersic, pentru baza săgeții.
• muchie PVA sau lipici de lipici.
• Conducător.
• Creion.
• Foarfece.

materiale de săgeată


Luăm hârtie roșie și tăiem două inimi și două „pene” pentru săgeata din ea.

taie inimile


Tăiați o fâșie de carton cu grosimea de 0,5 cm sau dacă faceți o săgeată mare, apoi tăiați o fâșie de 1 cm grosime.Luați o fâșie de carton de hârtie pentru baza săgeții.

se taie cu foarfeca


Acum începem să ne colectăm săgeata. În primul rând, pe o parte a bazei de carton lipim o inimă pe un capăt și o „pene” pe celălalt capăt. Întoarcem baza de carton peste și pe inima deja lipită și „pene” cu lipici a doua inimă și „pene”. Acest lucru trebuie făcut pentru ca pe ambele părți cardul Valentine să arate la fel de frumos.

săgeata lui Cupidon


Acum tăiem o altă inimă din hârtie albă sau deschisă. Ar trebui să aibă un diametru mai mic decât o inimă roșie. O lipiți pe roșu pentru a obține un centru alb cu margini roșii. În interiorul inimii scriem un mesaj. Al doilea mesaj poate fi scris pe baza unei săgeți.

Săgeata de Cupidon pentru Valentine


S-a dovedit că aici este un Valentin atât de original, care este perfect pentru ceremonia mesajelor secrete care se organizează în fiecare an la școală sau universitate, precum și în unele birouri unde oamenii nu și-au pierdut aventurismul copilăresc. Un astfel de valentin poate fi introdus în ambalaj pentru cadoul principal și face plăcut iubitului tău.

Săgeata de Cupidon pentru Valentine
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat