DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Valentine cu o inimă volumetrică
De Ziua Îndrăgostiților, toți iubitorii vor să facă ceva foarte frumos pentru sufletul lor. Cele mai frumoase și râvnite cadouriSunt ambalate frumos și lăsate să își aștepte „ora cea mai frumoasă”. Pentru a face cadoul și mai emoționant și elocvent, vă propun să-l completați cu o carte poștală frumoasă și originală, pe care acum veți învăța cum să o faceți.

Deci, ar trebui să aveți următoarele lucruri pentru creativitate:
• O foaie groasă de hârtie de birou pentru baza cărții poștale.
• Hârtie roșie pentru inimă. Este de dorit, dar nu este necesar, ca acesta să fie texturat sau cu inscripții frumoase, atunci inima va părea mai interesantă.
• Creion, linie, foarfece.
• Adeziv PVA.
• Și orice lucruri pentru decorul părții din față a cardului. Voi avea aceeași hârtie roșie din care voi face o inimă și același tip de hârtie albă din care voi face un cadru.

materiale pentru valentine


Începem să facem o carte. Primul. Ceea ce vom face este baza cărții poștale. Îndoiți o foaie de hârtie de birou pe jumătate dacă dorim să obținem un card mare de Valentine. Dacă sunteți mulțumit de cartea poștală cu dimensiunea standard, apoi împărțiți foaia de hârtie de birou împăturită pe jumătate în două părți și împărțiți una din ele în două. Se pare că aici este o astfel de carte - baza.

foaie de stivă


Acum treceți la inima volumetrică. Decupăm două inimi identice din hârtie roșie și le lipim împreună, astfel încât partea roșie să fie pe interior și pe partea din față.

taie inimile


Folosind un creion, desenați o spirală pe inimă. Doar repeta contururile inimii până ajungi la partea sa centrală.

decupat


Luăm foarfeca și tăiem cu atenție inima de-a lungul spiralei desenate. Tăiați până când o inimă mică rămâne în centrul inimii noastre. S-a dovedit că aici este o inimă atât de voluminoasă.

aleasă a inimii


Acum lipici inima în cardul nostru. Lipiți o inimă mică pe o parte a cardului, ungeți vârful celei mai mari inimi și închideți cardul. Este important ca inima să nu își schimbe forma atunci când cardul se închide. Dacă se mișcă, atunci când închideți cardul, inima este deformată. Dacă doriți o inimă și mai voluminoasă, atunci faceți o singură spirală în formă de inimă și lipiciți cele două spirale împreună. Trebuie să fie lipite împreună pentru inimile mici centrale și lipite pe card pentru inimi mari.

aleasă a inimii


Acum trebuie să emitem partea din față a cărții poștale. Am tăiat o altă inimă, am lipit-o în centru și de-a lungul conturului, cu o ușoară indentare de la marginea cărții poștale, am făcut un cadru.

aleasă a inimii


Am o astfel de carte poștală. Puteți experimenta și face mai elegant, cu un model diferit pe partea din față, aceasta este o problemă a gustului și a dorințelor voastre. În orice caz, indiferent de modul în care completați partea din față, o astfel de carte va fi un plus minunat pentru un cadou de Ziua Îndrăgostiților, iar partenerul dvs. de suflet vă va aprecia cu siguranță eforturile și vă va oferi un sărut plăcut. Sărbători fericite!
Foto 8
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat