DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Decorarea sticlei cu sare colorată
Pentru a decora interiorul, pentru a crea o atmosferă caldă și confortabilă în casă sau pentru a face plăcere unei persoane dragi cu un cadou original, nu este necesar să cumpărați suveniruri scumpe. Le poți crea singur.
Recent, diverse sticle și borcane decorative au devenit foarte populare. Sunt aduși din călătorii sau cumpărați în magazine de suveniruri pentru mulți bani. Cu toate acestea, a crea o astfel de frumusețe este chiar realist. Trebuie doar să arăți imaginație și să petreci puțin.
Orice recipient de sticlă poate fi transformat într-un lucru exclusivist, decorându-l cu o cârpă, margele, scoici, vopsele, aplicații etc.

Pentru a-l crea, pregătiți:
• un borcan transparent;
• sare;
• creioane colorate;
• pâlnie;
• sita;
• mai multe containere mici.

Pentru a-l crea, gătește


Pentru muncă, luați orice sare (mică, mare, mare) și pahare mici (în funcție de numărul de creioane). Toarnă 3-4 linguri de sare într-o farfurie plană și freacă-l cu cretă până obții un amestec de nuanța dorită.

masă omogenă fără buline


Sarea poate fi vopsită cu câteva picături de orice colorant, uscată într-un cuptor sau cuptor cu microunde, apoi sfărâmată. Creioanele pot fi, de asemenea, transformate în pulbere în diferite moduri: grătar sau măcinat într-un mortar. Principalul lucru este să obțineți o masă omogenă fără buline. Pentru a face acest lucru, cerneați creta zdrobită într-un recipient pregătit.

vopseste sarea


Umpleți una dintre căni cu sare nevopsită: albul poate deveni la îndemână. După primirea tuturor nuanțelor, puteți trece la partea creativă a lucrării.

vopsea cu culori diferite


Ridicați un borcan sau o sticlă de sticlă limpede sau de plastic. Poate fi de formă arbitrară și să aibă un gât de orice diametru. Spală-l și șterge-l la uscat. Folosind o pâlnie, începeți să turnați sare într-un borcan, astfel încât să obțineți valuri frumoase sau chiar dungi.

adormi într-o sticlă


În centru, puteți turna sare nevopsită obișnuită și pentru a obține un model interesant, înclinați ușor borcanul în direcția corectă, corectați desenul cu un băț ascuțit sau mutați nasul pâlniei în punctul dorit. Secvența de aranjare a straturilor de culori poate fi arbitrară - totul depinde de imaginația și gustul tău.
Periodic, o sticlă trebuie tapetată ușor pe masă, astfel încât sarea să fie mai densă. Așa că umpleți recipientul până la capăt, tamponați din nou conținutul său, adăugați mai multă sare și închideți capacul bine.
Rămâne să decorați borcanul. Pentru aceasta, sunt potrivite mărgele, panglici, funii, resturi strălucitoare de țesătură sau hârtie din flori. Tăiați un cerc cu diametrul dorit dintr-un material adecvat. Înfășurați-l în jurul capacului și asigurați-l cu o bandă sau fir elastic. Decorați-vă pe placul dvs. cu decorațiuni făcute manual.

decora


Un astfel de borcan original poate fi pus pe un raft lângă mirodenii sau pe un pervaz cu flori. Dacă doriți, este posibil să faceți imagini reale într-un borcan cu sare colorată. Pentru a face acest lucru, utilizați bețișoare ascuțite, care amestecă straturile deja turnate și le conferă forma necesară.

sticlă de sare colorată
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat