DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Omidă din plasticină curcubeu
În această clasă de master, vom sculpta, s-ar părea, o omidă obișnuită, formată din bile de plastilină, pe care chiar și cel mai mic copil se poate descurca, dar, datorită tranziției fără probleme a culorilor și a câtorva mici detalii, meșteșugul se va dovedi a fi neobișnuit. Începem să creăm o omidă strălucitoare din plasticină curcubeu, care radiază bucurie și fericire!
După cum se poate vedea în fotografie, corpul omizii este format din șapte părți, bile. Prima parte este rulată din plasticină galbenă, pentru a doua parte amestecăm galben și portocaliu, a treia este portocaliu pur, a patra este un amestec de portocaliu și roșu, a cincea este roșie, a șasea este roșu și albastru (violet iese), iar în final, a șaptea este purpuriu pur . De fiecare dată, amestecând două culori de plastilină, frământați bucățile bine și mult timp, astfel încât acestea să devină omogene și monofonice. Pare mai interesant atunci când bilele nu au aceeași dimensiune, dar fiecare dintre acestea ulterioare este puțin mai mică decât cea anterioară.
Conectăm părțile într-un singur corp și o îndoaiem frumos.

se rulează bile de plastilină

lega


Pentru picioare scoatem un cârnat subțire de culoare neagră și tăiem într-un teanc de douăsprezece bețe de aceeași lungime.
Atașăm picioarele de corp și le rotunjim la capete. O facem ca și cum omida ar fi fluturând.

am tăiat

atașați picioarele omizii


Suntem angajați în bot. Ochii sunt bile aplatizate în două culori, un zâmbet este decupat de o stivă. Ca și coarnele din fotografie, au fost utilizate jumătăți ale unei scobitori cu bile de plastilină, dar pot fi înlocuite cu sârmă groasă.

omidă de plastilină este gata


Asta-i tot, omida de plastilină curcubeu este gata! Rămâne doar să găsești un loc potrivit pentru ea. Puteți folosi o frunză uscată și, dacă sezonul nu permite acest lucru, atunci modă-l din plasticină sau tăiată din hârtie.

omidă de plastilină

omidă de plastilină
Comentarii (1)
  1. ale
    #1 ale vizitatori 13 iulie 2015 23:53
    0
    misto: dragoste :: limba: clipit zâmbet

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat