DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Cizme din carte
În ajunul unei asemenea vacanțe în familie ca aniversarea mamei mele iubite, am avut o întrebare serioasă pentru un cadou. Cert este că mamei nu îi plac lucrurile scumpe și patos. Chiar și un buchet standard de trandafiri este o pierdere de bani pentru ea. Ea consideră lucruri deosebit de valoroase făcute de propriile mâini, chiar dacă va fi o carte banală de hârtie.

Mai ales pentru un astfel de eveniment, am decis să fac o cutie pentru ea, baza pentru care era o carte veche inutilă. Deci, pentru fabricarea unei astfel de cutii aveam nevoie de:
o carte;
cuțit de papetărie;
line;
un simplu creion.

pentru a face o astfel de cutie


Primul pas este separarea cu atenție a primei frunze a cărții de cea mai mare parte a paginilor. De regulă, aceasta este o foaie mare solidă, care servește atât ca pagină, cât și pentru o foaie lipită de scoarța cărții.

servește atât ca pagină cât și pentru o foaie


Trebuie doar să o atașați de crustă, ea va juca un rol mai târziu. Pe cea mai mare parte a paginilor, marcăm cu rigla și creionul limitele viitorilor pereți ai cutiei. Am decis să amân 2 centimetri de fiecare margine.

rascherchivaem


Acum ușor cu un cuțit clerical tăiem toate frunzele inutile. Pregătește-te pentru faptul că acest proces va dura mult timp, forță și nervi. Pe contul meu personal, două cornuri și trei tăieturi. O atenție deosebită va necesita colțuri. Cel mai greu de tăiat. De asemenea, merită să desenați periodic un cadru pe pagini întregi, deoarece, datorită grosimii cărții, contururile conturate sunt neplacute, iar pereții pot deveni foarte neuniformi.

decupat


După finalizarea lucrărilor titanice, începem să ne consolidăm. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de o perie, două foi albe, format A4 și lipici PVA.

lipici împreună


Aproximativ în centru, astfel încât să rămână aceleași capete, sub pagini așezăm o foaie pe peretele din spate al cărții.

se lasă să se usuce


Acum lipiți bine toate frunzele cu lipici.

capac


Cel mai bine este să lubrifiați imediat și în interior. Principalul lucru nu este să economisiți lipiciul.

unge abundent cu lipici


După tablou, acoperim toate paginile ratate cu o altă foaie A4, închidem cartea și o punem sub o presă bună. Cel mai bun moment pentru a se usca este noaptea, dar te poți limita la 3-4 ore. După uscare, lipiciul va deveni incolor. Partea superioară de hârtie albă se desprinde foarte ușor. Îl eliminăm și îl dăm deoparte dacă nu a fost rănit.

Cizme din carte

în


Acum vom avea de-a face cu prima foaie a cărții noastre, pe care nu am lipit-o. Trebuie să fie tăiat și lipit pe monolitul paginii sub tensiune în acest fel.

Cizme din carte


Această procedură se realizează astfel încât capacul viitoarei noastre cutii să se sprijine cu încredere pe carte și să nu încalce când este deschisă.
Începem să decoram partea exterioară. Pentru aceasta, am decis să folosesc cel mai simplu mod. Și anume, o foaie obișnuită de hârtie pentru o imprimantă A4 (puteți folosi chiar aceeași foaie pe care am pus-o în partea de sus a paginilor), și o mărunțim într-o bucată mică.

hârtie sfărâmată


Când am întors-o, am primit doar un lucru atât de aparent lipsit de claritate.

Cizme din carte


Acum frământă din abundență partea din spate a copertei de carte cu lipici, dar nu și coloana vertebrală.

Cizme din carte


Atașăm foaia noastră zdrobită pe capacul placat, astfel încât hârtia acoperă și coloana vertebrală, și mai există alocații la margini, într-un cuvânt, cartea este în centrul foii.

Cizme din carte


Facem tăieturi la rădăcină. Învelim marginile în interiorul cărții și o lipim pe copertă.

Cizme din carte


Ca decor, am decis să fac așa-numitul podium pentru viitoarele decorații. Pentru a face acest lucru, aveam nevoie de un romb de la un carton obișnuit ondulat. L-am lipit în centrul părții din față a capacului.

Cizme din carte


Acum lipim a doua parte a capacului cu lipici și lipim a doua foaie de hârtie șifonată, similară cu prima, arătând cu atenție doar conturul podiumului și coloanei vertebrale.

Cizme din carte

Cizme din carte


De asemenea, marginile sunt fixate în interiorul cărții și lipite. Vine rândul coloanei vertebrale. De asemenea, ar trebui să fie lubrifiat generos cu clei și să lipiți alternativ părțile rămase ale hârtiei.În primul rând, este mai bine să lipiciți partea de jos a foii și deja partea superioară pe ea, pentru a nu strica impresia de ansamblu a lucrării. Ascundem rămășițele hârtiei încrețite la marginile de sub coloana vertebrală a cărții și o lipim.


Cizme din carte

lipici pe lateralȘi din nou, ne întoarcem la interiorul caschetei. Foaia de carte din stânga este lipită de spatele cărții pentru a ascunde fragmentele pe care le-am ascuns. Pe lângă toate acestea, sau mai degrabă de-a lungul conturului capacului, aplicați lipici.

faceți un dispozitiv de fixare


Am decis că caseta mea va avea două cravate din panglici din satin. Dacă îmi susțineți ideea, acum este momentul să atașați partea de jos. Pur și simplu îl așezăm pe centrul copertei și apăsăm paginile pe crustă încolăcită cu lipici. Am folosit aceeași hârtie șifonată pentru a decora interiorul cărții. L-am lipit cu interiorul cutiei și marginile paginilor din interior.

Cizme din carte


Vine cel mai crucial moment. Continuați să pictați coperta viitoare. Pentru aceasta, am folosit vopsea acrilică, o perie și o bucată de burete de spumă.

Cizme din carte


Folosind lovituri de perie, pictați buretele cu o perie și, abia atingând, pictați-i peste proeminențele hârtiei.

Cizme din carte


Am vopsit coloana vertebrală a cărții cu mișcările obișnuite de ștampilare.

Cizme din cartea laterală


Acum lipici cravata de sus. O montăm și pe PVA. De sus, am decis să lipesc o foaie simplă de hârtie. Folosind același clei, am pus resturi de șervețele pe el folosind lac decoupage.

Cizme din carte


primar decorare. Am folosit panglici și margele din satin pentru a decora capacul cutiei. La început, am decorat spațiul din jurul podiumului cu panglici, le-am pliat cu un model simplu și l-am lipit de superglue.

faceți o cutie dintr-o carte

Cizme din carte


În continuare, a pus pe ea mai multe petale în tehnică kanzashifloare bizară.

Cizme din carte


Pentru a ascunde cusăturile de lipirea din interior, le-am lipit toate cu aceeași panglică din satin.

Cizme din carte


Ei bine, în mijlocul fiecărei petale, am plantat câte o perlă pe lipici. (foto32) Mea mea un cadou gata.

Cutie de bricolaj dintr-o carte
Comentarii (5)
 1. ...
  #1 ... vizitatori 14 iulie 2014 10:46 p.m.
  2
  Nu este dificil
  Principalul lucru de făcut cu atenție!
 2. Alina
  #2 Alina vizitatori 7 aprilie 2015 21:38
  0
  rece
 3. Pauline
  #3 Pauline vizitatori 30 iunie 2015 13:51
  1
  Foarte frumos și nu este dificil
 4. Pauline
  #4 Pauline vizitatori 1 iulie 2015 03:32
  2
  Un cadou S-a dovedit foarte frumos și neobișnuit, dar am luat 5 ore pentru a tăia foile
 5. pescăruș
  #5 pescăruș vizitatori 18 noiembrie 2015 00:25
  0
  kanzashi mai ales de succes.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat