DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Colier cu fermoar
Fermoarul este unul dintre cele mai populare tipuri de elemente de fixare. Recent, fermoarul a fost în vârful popularității. Produsele cu o cantitate abundentă de fulgere sunt considerate foarte la modă. Un număr mare de lucruri sunt făcute cu fermoare: haine, genți, bijuterii. Produsele originale de la fulger pot fi realizate cu propriile mâini. De exemplu, puteți crea un colier elegant.

Pentru aceasta veți avea nevoie de:
1. fermoar (3 buc. 18-20 cm)
2. panglică din satin (40 cm)
3. agrafa
4. margele (5 bucăți)
5. superglue
6. fire
7. ac
8. foarfece
9. o bucată mică de hârtie sau țesătură lipicioasă

Pasul 1
Luăm un fermoar, tăiem țesătura din partea de jos și de-a lungul marginilor, lăsând 0,5-0,7 cm de marginile cuișoarelor.Așezați marginile tăiate cu chibrituri sau cu o brichetă.

Ia un singur fermoar


Desfacem. Coaseți o perlă la marginea superioară. Începem să înfășurați marginea dreaptă a fermoarului în sens orar, stânga - contra. Fiecare viraj este bine fixat cu mai multe cusături din partea greșită.

Desfacem


În acest fel obținem cercul din dreapta și stânga în centru cu glisorul. Acest element va servi ca centru al colierului.

cerc dreapta și stânga


Pasul 2
Luăm al doilea fulger și îl împărțim în două părți. Păstrăm alergătorul, ne va fi util. Am tăiat excesul de țesut, lăsând 0,5-0,7 cm de marginea cuișoarelor. Margini decupate singe.

Ia al doilea fulger

descheia


Turnăm fiecare parte a fermoarului într-un cerc, fixând fiecare rotație cu mai multe cusături.

transformați în cerc


Pasul 3
De asemenea, împărțim al treilea fulger în două părți, tăiem și tăiem marginile. Salvați glisorul. Împărțim fiecare parte în jumătate, obținem patru părți. Din fiecare parte formăm o cifră opt.

împărțiți-vă în părți

fixând fiecare rând

tăiați și zgâriați marginile


Pasul 3
Împărțim panglica din satin în două părți, unim marginile și o conectăm la elementul de fixare. Elementul de fixare necesar poate fi îndepărtat dintr-un decor deja depășit și inutil sau achiziționat în departamentul de accesorii de cusut.

Împărțiți panglica din satin

decorare inutilă


Pasul 4
În mod alternativ, coasem părțile pregătite, obținând partea centrală a colierului.

Coaseți alternativ

obținând colierul piesei centrale


Pasul 5
Coasem panglica deja pregătită cu un dispozitiv de fixare la marginile părții centrale a colierului. Pe partea stângă a colierului, cusăturile de ață sunt vizibile. Pentru ca lucrarea să pară mai exactă, acestea trebuie închise. Luăm hârtie adezivă sau doar o cârpă, tăiem partea în formă de colier și o lipim cu lipici, închizând cusăturile firului.

Coaseți banda pregătită

doar țesătură

colier fulger


Pasul 6
Lipiți trei mărgele. Lipim cele două alergătoare preluate anterior de la fermoar de-a lungul marginilor.

colier fulger


Pasul 7
Pentru ca colierul să se așeze bine pe gât, pe ambele părți vom așeza pliurile și le vom fixa cu lipici. Colierul este gata pentru montare.

colier fulger


Rezultatul muncii.

colier fulger

colier fulger
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat