DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Săpun pentru îndrăgostiți
Sărbătoarea tuturor iubitorilor se apropie. Vreau să prezint ceva semnificativ și memorabil pentru singura mea jumătate. Săpunul manual este o opțiune ideală. A face este foarte simplu, chiar și un începător se poate descurca. Și dacă urmați cu strictețe instrucțiunile, atunci după un timp, o bară aromată de săpun preparată de dvs., veți fi cu siguranță mulțumiți și inspirați de noi exploatări creative.
Ce ne trebuie pentru muncă? Este suficient să cumpărați o bază pentru săpun, un ulei util pentru îngrijirea pielii, un parfum și un colorant cosmetic, o imagine pe hârtie solubilă în apă. Puteți face singur o poză sau puteți, desigur, să o obțineți într-un magazin specializat. Opțional, puteți lua paiete cosmetice. Ei bine, formularul pentru săpun, de asemenea, va trebui să fie gândit. O mulțime de forme ieftine sunt de vânzare. Puteți utiliza materiale improvizate. Cutii, containere, carton sau plastic, care vor spune imaginației.

Deci, ce este nevoie pentru a face un astfel de neobișnuit un cadou? Și, cel mai important, cu propriile mâini! Ceea ce este de două ori mai frumos.
1. Luați o bază mată pentru săpun (100 g necesară) și tăiați-o în cuburi mici.

Ia o bază mată

bază pentru săpun


2. Tăiați baza transparentă pentru săpun în cuburi. Vom avea nevoie de 20 g. Cu cât cuburile sunt mai mici, cu atât baza se va topi mai repede.

Baza transparentă


3. Încercați imaginea noastră în formă, astfel încât colțurile să nu se îndoaie.

forma

imagine în formă


4. Pregătiți tot ceea ce este util în proces: rezervoare pentru topire, linguri pentru a interfera cu baza, bastoane subțiri de bambus pot fi de asemenea folosite. Parfum pentru a da un miros plăcut, colorant pentru încântarea ochiului și alcool pentru a îndepărta bule.

alcool pentru eliminarea de bule


5. Topim baza transparentă în cuptorul cu microunde, adăugăm aromă, o turnăm în matriță și presărăm alcool deasupra. Bulele mici se vor dizolva.

Bulele mici se vor dizolva

Bulele mici se vor dizolva


6. Puneți-ne poza deasupra și stropim cu paiete. Lasa sa se usuce bine, dar nu se raceste complet.
7. În acest moment, topiți baza mată. Principalul lucru este să nu o lași să fiarbă. Doar se topește. Adăugați ulei de sâmburi de caise. Va avea grijă de piele, va hidrata și va hrăni. Stropim 6-8 picături de aromă. În acest caz, este Arborele de ceai. Are o aromă delicată excelentă, în plus, este un antiseptic excelent.

topiți baza mată

Adăugați ulei


8. Împărțiți baza în două. În timp ce stratul anterior nu s-a răcit încă, este destul de greu, dar din plastic, turnați jumătate din bază cu un al doilea strat și pulverizați cu alcool.
9. Jumătatea rămasă este colorată cu vopsea cosmetică, vor fi suficiente 1-2 picături și se toarnă deasupra precum și stratul anterior. Până se răcește complet. Se pulverizează cu alcool și se lasă să se răcească complet.

colorat cu vopsea cosmetică

lasă-l să se răcească complet


10. Când forma s-a răcit, este nevoie de timp pentru ca ceasul să scoată săpunul și să se bucure de aroma delicată.

Săpun pentru îndrăgostiți


Este imposibil să creezi același săpun de două ori același lucru pentru o persoană dragă. După ce ai prezentat un astfel de cadou iubitului sau iubitului tău (bărbații îl pot încerca și ca producători de săpun), vei ști cu siguranță că darul este exclusiv, unic și, cel mai important, este făcut cu suflet. Pentru că fără o dispoziție bună este imposibil să faci un lucru bun.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat