DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Coș în formă de inimă
Se apropie ziua tuturor iubitorilor. Mulți vor să-și mulțumească împerecheții sufletului cu ceva special și neobișnuit. Vreau să vă arăt cât de obișnuit și familiar este toată lumea. un cadou face original. Vom realiza un coș frumos în formă de inimă în care puteți face un cadou interesant.

Ce aveți nevoie pentru muncă:
  • Cartonul, o inimă trebuie tăiată din el.
  • O foaie de hârtie colorată sau albă pentru partea de jos a coșului.
  • Adeziv PVA.
  • Fire, orice, pe gustul tău. Principalul lucru este că acestea sunt dense, dar nu foarte groase.
  • Perforarea găurilor.


nevoie de lucru


Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să scoatem o inimă din carton. Ar trebui să fie cu „labe”, pe care le vom îndoi și le vom înfășura cu fir. Două „labe” pe care trebuie să le tăiem separat, pe lângă cele care au întors inima.

tăiați inima din carton


Acum începem să facem găuri cu un pumn în fiecare „laba”. Punem o poansonă astfel încât gaura să fie deasupra, la aproximativ 3-5 milimetri de marginea „labei”.

găuri de perforare


Două „labe”, pe care le tăiem separat, sunt lipite pe loc. Acest loc este obținut de obicei în cotul celor două jumătăți ale inimii, nu este posibil să se facă „labe” din inima însăși, dar sunt necesare acolo pentru a face coșul frumos, cu aceleași părți. Lipim „labele” cu bandă obișnuită sau bandă de mascare, chiar și hârtie cu lipici. Oricum, atunci vom ascunde acest moment sub o foaie de hârtie.

Lipiți tampoanele cu bandă


Acum îndoim toate „picioarele” și tăiem inima din hârtie colorată sau albă. Lipim inima decupată pe partea inferioară a coșului pentru a ascunde locurile în care am lipit labele lipsă cu baza și, în general, facem partea atractivă a coșului.

îndoaie toate picioarele


Începem să ne țesem coșul. Introducem capătul firului între cele două picioare, îl puteți lipi cu lipici la unul dintre ele. De asemenea, nu îl puteți lipici, ci pur și simplu începeți să înfășurați firul pe alte labe, în timp, sfârșitul în sine se va ascunde sub fire. Mai întâi trecem firul din partea frontală a unei „labe”, apoi din partea greșită și așa mai departe. De fiecare dată când trageți un nou rând, apăsați firele din ultimul rând în jos, astfel încât înfășurarea să fie strânsă. Apoi coșul se va dovedi omogen, iar cartonul nu se va afișa prin fir. Cu toate acestea, în cazul meu, un fir albastru arată bine lângă un carton maroniu, dar acesta este un amator. Bineînțeles, este mai bine ca firul să stea strâns și să ascundă complet cartonul.

Începeți să ne țeseți coșul


Învelim cartonul până ajunge în găuri. Acum începem să aruncăm firul și să înfășurăm marginile „labelor”, astfel încât să obținem o margine frumoasă a coșului, iar cartonul să nu iasă. Stratul superior de înfășurare poate fi atât cât doriți, principalul lucru este că vă place.

Înveliți carton


Capătul firului, când terminați înfășurarea, ne ascundem în coș țesând cu un cârlig sau ac de tricotat.

Coș în formă de inimă


S-a dovedit că este un coș atât de drăguț, în care poți turna dulciurile pe care le place iubitul tău de suflet sau orice alt cadou pe care l-ai pregătit. A oferi ceva într-un astfel de pachet va fi mult mai plăcut, iar persoana pe care o iubești va aprecia cu siguranță.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat