DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Accesorii diverse au fost întotdeauna pentru fată ceva mai mult decât un lucru minunat. Datorită diverselor decorații se poate judeca caracterul unei persoane. Schema de culori, materialul produsului, imaginea acestuia și multe alte calități de decorare pot spune interlocutorului despre adevăratele valori ale unei persoane. În ceea ce privește accesoriile, apreciez în special nu costul ridicat și luxul, ci simplitatea și originalitatea. O brățară cu știfturi m-a mituit doar cu acele calități. Mi-a luat cam o jumătate de oră de timp liber să-l creez, iar durata sa de serviciu este nelimitată. În plus, în funcție de circumstanțe, poate fi ușor combinat atât cu un stil sportiv, cât și pentru a merge la o cafenea. Pentru a face acest lucru, aveam nevoie de:

m-a luat


Pinii obișnuiți;
Bandă elastică pentru bijuterii;
margele;
margele;
Clește.
În primul rând, colectăm mărgele pentru fiecare știft.

ridica mărgele


Am făcut acest lucru în ordine aleatorie, dar a fost posibil să fac un fel de model. Pentru a face acest lucru, este suficient să calculăm cantitatea de margele așezate pe un pin și să încordăm mărgelele nuanțelor selectate pe hârtie conform unei schițe preliminare.
După ce partea de deschidere a știftului este umplută, trebuie să o închideți și să strângeți capul cu un clește. Deci, puteți fi sigur că în procesul de purtare nu se va deschide și nu vă va răni.

stoarce capul cu clește


În medie, aproximativ 30-35 de pini intră într-o mână ușor plină.

pini cu margele


Când totul este pregătit, puteți începe să asamblați brățara. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de două bucăți de gumă specială. Poate fi găsit de obicei în orice magazin pentru lucrări cu ac sau pentru cusut. Lungimea segmentului trebuie să fie egală cu circumferința încheieturii + cozi mici pentru a realiza un nod.

face un nod


Acum începem să legăm știfturi pe una dintre benzile de cauciuc, alternându-le cu margele.

începe șirul


Înfășurați gingia prin găurile din partea inferioară a acului. În plus, trebuie să vă asigurați că toți pini să arate cu latura margelei în aceeași direcție.
Este necesar să strângeți până când dimensiunea franjului rezultat într-o poziție calmă este egală cu volumul încheieturii.

franjul rezultat


De îndată ce ne-am dat seama că este suficient, le legăm totul pe un nod dublu și tăiem excesul.

lega totul


atunci când legați, este mai bine să nu întindeți elasticul, altfel brățara nu se va potrivi pe mână. Acum repetați procesul de stringing pentru partea de jos.

Brățară cu știft


Brățara noastră cu știft este gata.

Bratara bricolaj
Comentarii (1)
  1. tanya
    #1 tanya vizitatori 11 august 2014 15:36
    0
    : wassat: de cati ace ai nevoie

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat