DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Trandafir din motive simple
Și guipurele italiene, și dantela franceză ușoară, și tattingul - toate aceste acțiuni aparțin tipului de dantelă navetă, care din cele mai vechi timpuri era foarte frecventă în diferite țări din întreaga lume.
Istoricii artei cred că o astfel de tehnică pentru tricotarea dantelelor a fost creată în Egiptul antic. Și abia în secolul XVII și-a găsit distribuția în Italia și Franța, și apoi în toată Europa. Acest tip de lucrări de ac a ajuns în Rusia ca o îmbrăcăminte din dantelă franceză.
Orice fire de bumbac nr. 10, 20, 30. sunt utilizate pentru țesut. Legarea cu navete este țesută - le vedeți în fotografie. Acestea sunt două plăci curbate de semilună între care există un jumper pe care este înfășurat firul. Capetele plăcilor trebuie să fie îndoite astfel încât firul, înfășurându-se pe jumper să nu alunece, ținându-se pe loc până când este tras de dantelă. Schema modului în care trebuie oferită naveta în fotografie.

naveta este dată în fotografie


Toată tehnica de țesut se bazează pe un nod de tatting. Nodul dublu de tatting constă din bucle înainte și înapoi. Acesta este elementul cel mai dificil în această tehnică. Așadar, după ce îl stăpânești, te vei supune cu ușurință tuturor echipamentelor și poți țese produse minunate.
Vă sugerez să faceți o broșă decorativă - un trandafir din motive simple țesute de această tehnică.

un trandafir de motive simple


Pentru muncă vom avea nevoie de: navete 2 buc, foarfece, cârlig de tricotat nr. 1, ac zgâriat pentru desfacerea nodurilor, fire Iris, știft.

Pentru muncă, avem nevoie


Pentru a face o astfel de broșă un trandafir, trebuie să țeseți cinci motive din firele pe care le-ați ales. Am acest fir de mac.

brosa trandafir


Pentru a înțelege modelul (raportul) tehnicii de împletire a țesăturii, trebuie să cunoașteți următoarea notație: inel în formă de inel, inel cu jumătate de PC, inel în P, picot, D - arc. Deci, procedăm direct la țeserea petalelor noastre.
Motive raport
1.1 - până la (4p5p5p5p5p5p1).
2.1 - la (5p5).
2.2 - d [2n2p2 (5n5) (5n5) 2n2n2].
3.1, 3.3 - la (5p5).
3.2 - d ((2n) 7 2).
3.4 - (2p2).

înțelegeți schema


După aceea, ultimul, al șaselea motiv va fi suficient pentru a țese, fără a țese al treilea rând. El va fi mijlocul trandafirului nostru.

nemaifiind al treilea rând


Am înmuiat toate elementele finite în gelatină, pentru asta. Că vor fi destul de dure și își vor păstra forma.

obiecte finite


Acum să începem să ne culegem floarea din petale. Pentru a face acest lucru, răsucim ultimul al șaselea element, Sami, mic într-un tub, prinzându-l astfel cu un fir.

alege-ne floarea


Adăugați restul de cinci la acest element pe rând, fixându-le, de asemenea, cu un ac și ață.

adăugați restul de cinci


Ar trebui să obținem un astfel de trandafir.

obține un astfel de trandafir


Am decorat mijlocul florii cu o mărgele, astfel încât să strălucească romantic.

Am decorat mijlocul florii cu o mărgele


În magazinul de cusut am cumpărat o broșă de siguranță pentru brosa noastră

pinul piesei de prelucrat


Trebuie doar să atașăm floarea noastră finită la acest ac. Am făcut asta cu ajutorul unui fir cu un ac - am cusut un trandafir la bază.

atașează floarea noastră terminată


Broșa noastră este gata! Puteți să o fixați în siguranță.

Broșa noastră este gata


În timp, dacă trandafirul devine șchiopătat și nu devine atât de rigid, va fi suficient să-l amidonăm cu aerosoli. Acum sunt vândute în magazinele chimice de uz casnic. Și apoi călcați petalele. Un astfel de trandafir nu te va lăsa nesupravegheat!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat