DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Tricou original
Mulți dintre noi, cumpărând un tricou sau un tricou, încearcă să obținem unul pe care alții nu îl fac, plătind excesiv la prețuri exorbitante. Și apoi, undeva în oraș, întâlnesc pe cineva același tricou sau tricou și vine un moment de dezamăgire. Cu toate acestea, pare să existe o cale de ieșire dintr-o situație atât de lipsită de speranță. Puteți face un lucru excepțional cu propriile mâini și exclusivist! Așadar, pentru asta veți avea nevoie de un tricou alb simplu, hârtie de transfer termic, imprimantă, fier și pentru cei care știu să lucreze cu Photoshop, un computer. Mai întâi, selectați o poză sau o fotografie pe care doriți să o puneți pe suprafața unui tricou sau tricou.

alege o poză

fotbalul trebuie aplicat la suprafață


Apoi imprimăm o fotografie sau un desen pe o hârtie de transfer termic pe o imprimantă, care este implementată în principal în format A-4.

imprima poza


În plus, timp de 15-20 de minute, lăsați vopselele să se usuce pe hârtie, dacă doriți, imaginea aplicată poate fi ușor uscată cu un uscător de păr. Mai întâi trebuie să netezi bine tricoul sau tricoul, adică să pregătești suprafața pe care va fi aplicată imaginea. O circumstanță semnificativă asupra căreia trebuie să vă concentrați atenția, dacă există o inscripție pe imaginea aplicată, imaginea trebuie tipărită în imaginea în oglindă. În caz contrar, după aplicarea imaginii pe material, literele textului vor fi dislocate în direcția opusă. După ce imaginea este tipărită, marginile hârtiei de-a lungul conturului trebuie tăiate, sprijinind 2-3 milimetri de fotografie sau fotografie. Acum încălzim fierul, punând temperatura la maxim (aceasta este de aproximativ 190 de grade) și punem o imagine pe suprafața lucrului. A pune pe hârtie nu este o țesătură prea densă, de preferință o culoare deschisă,

nu puneți o țesătură prea densă


cu grijă, încet, începeți să netezi hârtia de transfer termic cu imaginea, încercând să puneți presiune pe fier cu toată greutatea corpului, zăbovind pe o parte separată a suprafeței hârtiei timp de cel puțin 20 de secunde.

fier la fier

fier cu grijă


Apoi lăsați-l să se răcească 7-10 minute și separați hârtia de tricou, în timp ce poza rămâne la suprafață.

separă hârtia de tricou

imaginea rămâne la suprafață


Astfel, obțineți un tricou original, care, apropo, poate servi drept cadou minunat pentru cei dragi.

tricou unic


Cu această metodă de imprimare prin transfer termic, puteți aplica logo-uri, embleme, inscripții cool, fără teamă că chiar și după spălarea inițială, imaginea sau inscripția va crăpa sau va pluti. Puteți fi sigur că tricoul sau tricoul dvs. va suporta 100 de spălări fără probleme. Un alt aspect semnificativ, dacă decideți să aplicați un model pe țesătură neagră, ar trebui să cumpărați hârtie de transfer termic pentru țesături întunecate. Hârtia cu transfer termic este vândută într-un magazin de papetărie sau în magazine de calculatoare, care se găsește adesea și în reclamele private postate pe site-urile web. Rezultă că, cu un cost minim, obțineți un produs de calitate pe care îl veți avea doar într-o singură copie.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat