DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Cutie pentru Ziua Îndrăgostiților
În curând o vacanță minunată, Ziua Îndrăgostiților. Dacă doriți să faceți plăcere unei persoane dragi cu un cadou, dar nu știți ce să îi dați. Vă oferim o clasă de master pentru crearea unei căsuțe „Ziua Îndrăgostiților”. Simbolul zilei tuturor iubitorilor este inima. Să facem o cutie în formă de inimă. Un cadouDo-it-yourself dăruirea de cadouri este întotdeauna mai frumoasă.

Va trebui să lucrați


Pentru muncă, veți avea nevoie de:
- Sticla de plastic este colorată.
Ambalaj din iaurt.
- Ambalaje alimentare.
- Foarfece.
- Banda este transparentă.
- Carton alb.
- sobă electrică sau electrică cu o suprafață netedă.
- Adeziv rapid lipici.
- perforator sau perforator figurat.

Pentru asta speculă ai nevoie de o sticlă de plastic de orice culoare. Culoarea sticlelor poate fi: galben, verde, albastru, maro, roșu, etc. Culoarea cutiei depinde de culoarea sticlei pe care ai ales-o. Forma sticlei trebuie să fie non-standard. Capacul închide cutia, deci diametrul acesteia ar trebui să fie mai mare decât diametrul cutiei în sine.

Tăiați baza


Tăiați baza pentru cutie dintr-o secțiune mai îngustă a sticlei. Dintr-o zonă mai largă, tăiați capacul.

Dă cutiei o formă de inimă


Dăm coșului o formă de inimă: îndoaie baza cutiei în jumătate, apoi îndoaie o parte în direcția opusă. S-a dovedit inima. O facem și cu un capac.

Rotunjiți marginea superioară a capacului.

Rotunjiți marginea superioară a capacului.


Rotiți marginea superioară a capacului cutiei. Încălzim fierul, punem o foaie de hârtie albă deasupra, apoi acoperim, o ținem câteva secunde, apăsând-o pe fier. În loc de fier, puteți utiliza o sobă electrică cu o suprafață netedă. Soba nu trebuie încălzită puternic, este suficient „foc mic”. Este mai bine dacă adulții ajută copiii în acest proces, pentru a nu fi răniți sau un incendiu.

Partea inferioara a cutiei


Partea de jos a cutiei. Punem cutia pe o foaie de hârtie, o încercuim cu un creion, o tăiem. Conform acestui șablon, tăiați partea inferioară pentru cutie din pachetul de culoare transparentă.
Capac superior. Punem capacul cutiei pe o foaie de hârtie, cercăm cu un creion, decupăm partea superioară pentru capacul de carton alb conform acestui șablon.

Lipiți partea de jos la cutie


Lipiți partea de jos la cutie folosind banda transparentă la interior.

Lipiți partea de sus a cutiei


Lipiți partea superioară a cutiei pe capac folosind bandă adezivă, de asemenea, pe interior.

decorați partea superioară a capacului


Apoi, decorați partea superioară a capacului. Folosind un pumn de gaură, realizăm bile dintr-o sticlă colorată, ambalaje din iaurt și ambalaje transparente.

decorați cutia


Lipiți bilele pe partea superioară a capacului în ordine aleatorie cu lipici uscat rapid.

Cizme de Ziua Îndrăgostiților

Cizme de Ziua Îndrăgostiților


Cutia cadou „Ziua Îndrăgostiților” este gata.
Această cutie în formă de inimă poate înlocui cu ușurință o cutie de cadouri, puteți pune bomboane în ea și să o bandajeze cu panglică. Și îl puteți folosi pentru a stoca lucruri mici.
Caseta poate fi modificată. Schimbați culoarea folosind o sticlă de plastic de altă culoare. Cutia poate fi făcută opacă: introduceți carton în interior, lipiți-l cu hârtie sau pictați-l cu vopsea acrilică.
Decorați capacul cutiei în voie, folosind hârtie colorată sau cadou, mărgele etc. Și dacă înlocuiți bilele decupate dintr-un simplu pumn de găuri cu figuri (inimi, flori etc.) decupate cu ajutorul compostului figurat, cutia se va dovedi și mai interesantă. Experiment.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat