DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Copiilor le plac întotdeauna micii. jucării moi. Copiii se bucură de joc cu ei, se duc cu ei la plimbări și la grădiniță, merg la culcare cu ei. Un astfel de minunat prieten moale poate fi cusut împreună cu copilul și atunci îi va fi în mod deosebit drag pentru mulți ani.
Să încercăm să facem, de exemplu, un pisoi drăguț, din lână portocalie strălucitoare. Această activitate fascinantă nu va dura prea mult timp, dar copilul își va aminti cu siguranță ziua în care ați cusut împreună o jucărie moale amuzantă și copilul a primit primul prieten moale.

Kitten Ginger


Pentru a finaliza lucrarea avem nevoie:
- fleece de flori albe și portocalii;
- iernier sintetic;
- foarfece;
- fire galbene;
- un ac;
- două butoane albastre și unul roz (puteți alte nuanțe);
- panglică verde.

vom avea nevoie


Ordinea lucrării:
Mai întâi trebuie să facem tiparele tuturor detaliilor. Pentru a face acest lucru, trageți pe o bucată de modele de hârtie ale corpului, picioarelor și capului viitorului pisoi.

face tipare

face tipare


Apoi, tăiați cu atenție toate detaliile din hârtie, puneți-le pe partea greșită a fleșii portocalii și încercați-le cu un stilou cu vârf de pâslă. Nu uitați să vă retrageți o jumătate de centimetru de marginea modelului - acestea vor fi alocații pentru cusături. Am decupat din țesătură două părți ale corpului, capul și picioarele. Impunem o parte din picioare pe partea corpului și coase de-a lungul marginii. În același fel, coase a doua parte a trunchiului și a picioarelor.

coase partea corpului


Acum trebuie să coaseți detaliile corpului între ele. Cusăturile de la gât și burtă sunt lăsate temporar nestricate.

lăsați nestingheriți


Întoarcem partea corpului în partea din față.

Întoarcem partea


Apoi, umpleți trunchiul pisoiului cu un iernar sintetic prin cusături neîncheiate anterior. Această etapă de lucru poate fi realizată de copil. Va fi în puterea sa. În plus, el trebuie să participe activ la crearea prietenului său.

umplem corpul pisoiului cu sinteton


Acum a venit timpul să coaseți o cusătură de pe partea din burtă cu o cusătură secretă.

cusătură de spălare


În continuare, cusem detaliile capului, lăsând din nou o zonă mică, fără cusătură în partea de jos.

Faceți capul


Acum trebuie să deschideți detaliile capului pe partea din față și să faceți cusături care vor separa urechile de bot. Și din nou sarcina pentru copilul tău. Trebuie să vă umpleți capul cu un iernier sintetic. Apoi o coase cu grijă pe corp.

Coaseți capul către corp


Din lână albă tăiem un oval și cosim un buton în fața capului. Aceasta va fi chipul pisoiului.

cusatura ovala si butonata


Acum muschiul pisoiului trebuie să fie formalizat pentru a avea un aspect finalizat. Pentru a face acest lucru, cusem pe butoanele ochi albaștri și un nas format din nasturi roz.

nasul buton roz


Un copil poate lega un arc dintr-o panglică din satin cu un pisoi al unui nou prieten.

legați un arc de pisoi


Munca este aproape finalizată. Rămâne să dați pisicuței un porecl. De exemplu, să-l numim Ginger. Această jucărie va atrage atât băieții cât și fetele și, cel mai probabil, nu se va plictisi, pentru că este cusută cu propriile mâini.

Kitten Ginger
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat