DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » „Superinvenție” Electricitate gratuită fără înfășurare a contorului


ELECTRICITATE GRATUITĂ (NU ÎNCĂLCĂȚI CONTRA)
Pentru iluminat, alimentarea televizorului, frigiderului, altor aparate electrice. Nu este nevoie să „îmbunătățiți contorul electric, să vă conectați la un vecin, să înlocuiți aparatele electrice existente - nu trebuie să faceți nimic!”
NOUL PRINCIPIU DE ALIMENTARE A APLICĂRILOR ELECTRICE ÎN ACASĂ
În apartament, aparatele electrice sunt conectate la rețea în paralel, deoarece U = 220 V și în mărime constantă, atunci fiecare nouă includere crește consumul curent:


Vă oferim o nouă invenție. Esența sa este că o parte din sarcină este alimentată printr-o capacitate mare C = (10 - 50 μF). Când un curent trece printr-un condensator, are loc o schimbare de fază între curent și tensiune cu 900. Curentul în circuitul comun nu va mai fi egal cu suma curenților individuali, ci este calculat după formula:


adică mai puțin decât eu? = I1 + I2 + .... În, fără capacitatea C.

Puteți alimenta iluminat, dispozitive de încălzire, frigidere tip Morozko (fără motoare electrice), televizoare noi (fără transformator) și alte aparate electrice.

! UTILIZAREA COMERCIALĂ A ACESTEI INVENȚII ACHIZITĂ DE DREPT.

Comentarii (39)
 1. turkishboy
  #1 turkishboy vizitatori 31 mai 2010 03:14
  7
  puteți arăta cum arată totul pe diagramă. Sau trebuie să conduci fluxul pur și simplu prin condensator?
 2. dimansid
  #2 dimansid vizitatori 31 mai 2010 14:30
  17
  Aruncă o privire.
 3. Žinko
  #3 Žinko vizitatori 9 februarie 2011 12:54
  2
  Și este verificat de la sine sau este toriu. poate este o captura. M-am înregistrat în mod special pe site din cauza dvs. Doar să nu înțeleg dacă este adevărat de ce nu există comentarii ale unor experți ai electricienilor care fumează. așteptând comentarii. aplauze
  1. Zor
   #4 Zor Vizitatori 29 martie 2018 13:45
   1
   De asemenea, m-am înregistrat din cauza a câteva scheme cool. Adevărat, mă interesează mai mult să economisesc și să monetizezi energia electrică sub formă de grub - iar prietenul meu fermierul face pur și simplu: urcă pe un stâlp și lipeste firele „trecând de la casa de marcat” după ce electricienții din fermă colectivă își deconectează firele. Deci, în loc de 5 ruble, acestea numără 8,50 p.
   Dar cine vă va spune, el are ultimii 300 de metri mergând într-un cablu în pământ. Pot înfășura cablul cu un fir și îl pot scoate? Cum să faci asta cel mai bine? Ei bine, pur teoretic?) Pentru a încălzi, de exemplu, sera.
  2. Stavr
   #5 Stavr vizitatori 18 aprilie 2018 12:59
   1
   Pentru fiecare sarcină, este necesar să selectați capacitatea condensatorului: de exemplu, am 4 lămpi în cadă în tavanul încorporat, cu o putere totală de 200 wați. Capacitatea a fost selectată și s-a dovedit a fi 8 microfaraduri. De 5 ani lucrează deja.
 4. Abihsot
  #6 Abihsot vizitatori 16 noiembrie 2011 17:45
  18
  Prostii absolute. Conectați lampa prin Conderul efectului de a economisi sarcina pe circuitul pe care îl veți obține 0. Și este posibil un scurtcircuit, deoarece schimbarea va duce la aprinderea acestui dispozitiv și rezultatul INCENDIUL. oriunde și această formulă, din cauza lipsei de dovezi, este doar o prostie ieftină pe care elEl a numit invenția aparent într-o stare de veveriță. Oamenii, fiți rezonabili, nu vă expuneți pe voi și pe cei dragi la pericol! Inginerul KIPA Abihsot uscat
 5. dp
  #7 dp vizitatori 2 decembrie 2011 13:31
  2
  Și cine vă va spune cum? unde să aici cu autorul pentru a stabili o conexiune nu este clar plânge
 6. shulc0
  #8 shulc0 vizitatori 28 decembrie 2011 18:28
  10
  Se pare că îl nenorocesti pe Kipovian și, de asemenea, inginer. să se știe că printr-un condensator nepolar curentul alternativ trece perfect. încercați să porniți fierul de lipit prin condensator (cu selecția corectă a capacității, puteți obține mai puțină căldură a fierului de lipit). Am un motor în capotă alimentat prin 1 microfarad care activează 1/3 din putere. Și deși este mai ușor să citești un manual de fizică
 7. laservis
  #9 laservis vizitatori 13 ianuarie 2012 11:26
  8
  Totul este foarte simplu, aici se folosește compensarea puterii reactive, bineînțeles că energia electrică pentru alimentarea dispozitivelor paralele va fi consumată ca înainte, dar contorul va învârti mai lent (doar mecanic). Invenția este la fel de nouă ca un bec, de exemplu. Anterior, astfel de circuite de comutare nu erau folosite, deoarece era dificil să găsești condensatoare cu o capacitate de capacitate suficient de mare și cu o tensiune mare admisă. La o lecție de fizică, ni s-a arătat funcționarea unei bănci de condensatoare incluse într-o rețea de iluminat convențională, dimensiunile bateriilor erau decente. Calculele actuale date de autorul articolului, linden îndepărtate. aplauze
 8. Vitas
  #10 Vitas vizitatori 20 aprilie 2013 23:08
  6
  Abihsot ce inginer ești? Probabil că sunteți un medic veterinar. TOTUL FUNCȚIONEAZĂ CU O FURCĂ !!! Luați un condensator la rata de 100 de microfarad pentru 7 amperi de încărcare. Condensatori pentru 450-600 volți. electrolitice.Nu pulberi creierul lacom pentru oameni. Funcționează pentru mine la iluminat, economisesc până la 30-40 la sută la iluminat.
  1. Invitat Andrey
   #11 Invitat Andrey vizitatori 12 mai 2018 10:14 p.m.
   0
   spune-mi, și are un conder de 400 V. Lampa nu va arde?
 9. DOK
  #12 DOK vizitatori 3 iulie 2013 9:08 p.m.
  7
  Un alt divorț.
 10. Cardo
  #13 Cardo vizitatori 25 decembrie 2013 12:00
  3
  Este necesar să ascultăm părerea inginerilor de energie electrică (Vimas are dreptate), și nu KIPOVTS-ul inundației ruse a Academiei de corespondență a SGA ...
 11. A1adin
  #14 A1adin vizitatori 11 ianuarie 2014 19:36
  3
  becul pornit printr-un condensator mic nu se va aprinde cu luminozitate deplină. sub tensiune redusă, acest lucru este foarte vizibil. cu cât capacitatea este mai mare, cu atât este mai mică schimbarea de fază și, prin urmare, mai mică economie de energie.
  În plus, pentru fiecare putere a becului, o capacitate diferită a condensatorului va fi optimă.
  Ei bine, economiile finale de energie depind, de asemenea, în mod specific de contor. două contoare diferite în timpul schimbării de fază vor arăta o putere diferită. Apropo, atunci când se folosește un astfel de circuit, contoarele electronice sunt probabil să calculeze mai multă energie electrică decât fără el, deoarece consideră valorile de amplitudine ale tensiunii și ale curentului fără a ține cont de deplasarea de fază.
 12. Vasya a fost aici
  #15 Vasya a fost aici vizitatori 14 aprilie 2014 03:53
  3
  Trebuie să dezamăgesc: reactanța nu poate fi obținută doar de la un condensator. De asemenea, este necesară o accelerație. Și cel mai eficient mod este un arc printr-un decalaj de scânteie urmat de un transformator de coborâre. Obiectivul este în generarea unui curent RF care nu înregistrează un ampermetru (wattmetru). Ca bonus - o grămadă de interferențe radio în întregul interval RF. („Puteți face asta” - din anii 80, generatorul Rodin Brovin ... nu-mi amintesc deja. Și schema capricioasă pentru stabilitate.) ... Există o metodă mai fiabilă și mai simplă. : limba:
 13. Denis
  #16 Denis vizitatori 31 mai 2014 11:04
  4
  este dificil să schimbi un sinusoid, un divorț pe cap
  PUTEREA REACTIVĂ INVERTERUL este ceea ce trebuie doar să faci tu însuți
 14. Serghei
  #17 Serghei vizitatori 1 iunie 2014 17:49
  2
  Se dovedește că, indiferent cum economisiți ... Am doar un magazin în arendă, 50 de pătrate. Și există un electrician nebun de la proprietar, care lunar transportă facturi electrice. Da, nu este nimic, ar plăti, dar poartă facturi cu un tarif supraestimat, la fel cum nu s-a luptat cu ele, un răspuns nu este să-i placă - ieșiți. Avem 52 de lămpi acolo, timp de 10 ore + un vapor, în general, căutam un dispozitiv pentru economisire.
 15. Microb
  #18 Microb vizitatori 1 februarie 2015 16:36
  5
  prostii complete.
  nu puteți înșela fizica
 16. Nicholas
  #19 Nicholas vizitatori 25 ianuarie 2016 15:32
  14
  [b] Sergey [/ b],
  Pune becurile LED-freacă-ți nasul electrician. vei schimba camera, cu lămpi cu tine ...
 17. Oleg
  #20 Oleg vizitatori 4 ianuarie 2017 20:08
  11
  Aceasta este fie prostia intenționată, fie analfabetismul autorului.În primul rând, curentul din circuit este întotdeauna egal cu suma curenților individuali și, în al doilea rând, curentul alternativ are întotdeauna valori instantanee (la un moment specific) ale curentului și tensiunii. Prin urmare, dacă o valoare instantanee este redusă (de exemplu, la vârful unui sinusoid), atunci cealaltă va crește. De exemplu, zero nu va mai fi zero. Eu medie și puterea va rămâne neschimbată. Dacă se datorează numai includerii unui condensator, puterea becului va scădea și, ca urmare, consumul total de energie și curent. Pacat ca analfabetii urca pe Internet cu sfaturi. Învață fizica și nu asculta toată lumea.
 18. sergey
  #21 sergey vizitatori 31 ianuarie 2017 07:34
  5
  să fiu sincer, aceasta nu este o invenție. Nici nu vreau să vorbim mai departe
 19. Valery Prusenko
  #22 Valery Prusenko vizitatori 26 noiembrie 2017 10:43
  2
  Am pus 5 pentru idee. Dar din punct de vedere al beneficiilor în economisire, am pus 2-a. - inginer electric.
 20. Invitat Nikolay
  #23 Invitat Nikolay vizitatori 3 decembrie 2017 19:46 p.m.
  2
  Autorul fie nu înțelege nimic deloc în natura vectorială a curentului electric din punctul de vedere al analizei matematice și al principiului de funcționare a dispozitivelor electrice care generează energie reactivă în timpul muncii lor, sau a persoanelor nerezonabile troll pentru a-i încuraja să cumpere dispozitive „stupide” de economisire a energiei, astfel publicitate pe spații deschise ale internetului. Și uneori, un om cu adevărat necunoscut în stradă, înarmat cu, să zicem, pinci de măsurare electrică, poate observa că atunci când așa-numitul dispozitiv de economisire a energiei este pornit, curentul care circulă prin contorul electric scade. Dar problema este: cu un contor electric de funcționare a energiei active de orice fel, mecanic sau electronic, factura de energie electrică, cu aceleași obiceiuri, fără a economisi acest serviciu utilitar, nu va scădea !!!!! Oamenii, doar economisesc energie. Aceasta este cheia succesului!
 21. biruitor
  #24 biruitor vizitatori 10 decembrie 2017 11:17
  6
  contoarele iau în considerare doar energia activă, iar reactivele nu contează. Condensatorul îl acumulează și îl dă înapoi în rețea, dar dacă este descărcat la sarcină, acesta devine activ și contorul îl va număra. deci brânza gratuită este doar într-o tracțiune cu topite.
 22. Alexander
  #25 Alexander vizitatori 21 decembrie 2017 11:24
  2
  Există mai multe nuanțe:
  1) Rețeaua și contorul trebuie să fie în 3 faze.
  2) Contorul trebuie conectat într-un circuit în două faze (curentul este monitorizat în 2 faze).
  3) Un condensator cu o capacitate suficient de mare (neelectrolit, nu mai puțin de 50 microfarad). Și trebuie să căutați o opțiune în care se obține o reducere a consumului de energie (adică, dintre care dintre fazele de conectare a condensatorului și între care - sarcina)
  4) Sarcina trebuie conectată numai între firele de linie (rețeaua 380/220, încărcare 380V)
  5) Condensatorul este conectat în paralel între firele liniare
  6) Sarcina rețelei trifazate trebuie să fie inegală.
  Economisire de până la 20%
  pentru o rețea monofazată, contorul va afișa mai puțin pe unitatea de timp, dar puterea scade pe încălzitor, respectiv, va funcționa mai mult și apoi va ieși
  1. Alexander
   #26 Alexander vizitatori 24 ianuarie 2018 00:56
   11
   Pentru o economie de energie 100%, cumpărați o mașină pentru picioare ZINGER, generator auto și baterie. Conectați generatorul cu o curea de antrenare la volan și răsuciți, răsuciți, răsuciți.
   Și pentru iluminare, puteți utiliza lămpi cu incandescență sau LED cu mașină USB de bază. Alimentați frigiderul de la alimentatorul computerului.
   Și răsuciți, răsuciți, răsuciți!
   În timp ce picioarele funcționează, țineți-vă capul ocupat citind cărți despre fizica electronicii etc. etc.
   Cel mai important: cele mai stupide, inutile și, cel mai adesea, sfaturi periculoase, cum ar fi „invenția condensatorului”, pot fi găsite doar pe Internet!
   Paradoxal, după cum pare, este INTERNET-ul care unește și reflectă partea cea mai stupidă a populației.
   „Fete triste” (Ostap Bender)
  2. D
   #27 D vizitatori 24 ianuarie 2018 10:49
   0
   Prostii. În viața de zi cu zi există doar contoare de energie ACTIVE! Conform schemei, obținem doar o scădere a curentului datorită includerii capacitanței. Și, ca urmare, o scădere a consumului de energie electrică. Și, în același timp, o scădere a luminozității strălucirii lămpilor incandescente. Totul este simplu!
  3. Frate anonim
   #28 Frate anonim vizitatori 27 iunie 2018 09:17
   0
   Așa este. O adăugare mică, dar semnificativă: încărcătura trebuie să fie reactivă.Lămpile, fiarele, încălzitoarele nu sunt.

   Schema - prostii incorigibile. Formulele m-au făcut să râd. Însuși inginerul electric, cu 23 de ani de experiență.
 23. PTsvn
  #29 PTsvn vizitatori 19 februarie 2018 10:51
  4
  Acesta este faimosul cosinus al lui Phi care a fost compensat anterior la stațiile de alimentare.
 24. Zor
  #30 Zor Vizitatori 29 martie 2018 13:38
  4
  Vin aici nu numai din cauza produselor de casă, ci și din cauza comentariilor, care sunt o adevărată plăcere de citit!)
  Se dovedește că sunt atât de mulți electricieni care lucrează deja!)), Ei pretind adevăruri comune și, în același timp, au fantezii atât de bogate și înjură și ele între ele și critică. S-ar părea că energia electrică nu este poezie, ar trebui să fie clar și de mult timp cunoscută. Dar nu, câți oameni, atâtea opinii! Dar mi-a fost teamă să fiu electrician, dar se dovedește că aproape toată lumea poate deveni unul. Principalul lucru este să fii sigur ce faci. Ei bine, așa cum am spus, nu se poate face fără o „ceață de început” în noile scheme. Nu am nimic împotriva discuțiilor, sunt foarte interesat să le citesc!
  Se pare că citești, iar acesta are dreptate: îl citești pe următorul, care îl numește pe cel precedent drept conoval - el pare să aibă și el dreptate! Cel de-al treilea i-a numit pe amândoi proști și, în același timp, a susținut - dacă nu citiți primii doi, este, de asemenea, corect))
  Nu, eu serios, merg mai departe, altfel niciunul dintre noi nu va învăța nimic!))
  Ei bine, mă întreb - acesta va fi fumul de pornire în acest circuit, sau nu?
 25. Fiecare 2
  #31 Fiecare 2 vizitatori 15 aprilie 2018 13:42
  2
  Autorul articolului ar face bine să învețe să citească și să scrie. Atât în ​​formule de scris, cât și în fizica școlii.
  1. Invitat Yuri
   #32 Invitat Yuri vizitatori 24 iunie 2018 13:58 p.m.
   0
   Contorul electric contează energia activă și, prin urmare, pornirea prin condensator nu va face economii, contorul va calcula energia consumată de lampă. O schimbare de fază nu va afecta consumul.
   1. Frate anonim
    #33 Frate anonim vizitatori 27 iunie 2018 09:21
    0
    Lampa nu oferă o sarcină reactivă. Un condensator, pe lângă disiparea inutilă a puterii pe sine, nu va ajuta. Contorul contează sarcina activă (monofazată). Dar dacă este doar mecanic. Electronice iau în considerare perfect puterea de până la 300 de wați. Am văzut cu ochii mei cum, la o putere de 120 W, contorul electronic a supraestimat citirile de 3 ori. Adevărat, asta este dintr-o altă operă.
    1. Musafir Alexandru
     #34 Musafir Alexandru vizitatori 18 iulie 2018 18:44
     1
     1. Condensatorul din acest circuit limitează într-adevăr curentul la sarcina activă, ceea ce face ca întreaga sarcină să fie activă-capacitivă.
     2. Contoarele moderne măsoară puterea completă, veche (electromecanică) măsurată doar activă. Nu contează contoare cu trei sau monofazate.
     3. Orice contor are o zonă de măsurare a curentului de lucru, care este de obicei scris pe contoare (de exemplu, 5-50 A). Dacă contorul este de 5-50 A, atunci în această zonă are o clasă de precizie indicată pe contor (1,0 sau 2,0 - pentru contoarele moderne). Dacă curentul de sarcină cade în afara acestei zone, atunci măsurătorile contorului nu se încadrează în clasa de precizie indicată. De exemplu, dacă aveți 300 W (acesta este un curent de 1,4 A), atunci eroarea de măsurare a contorului este 5-50 A, clasa 2.0 poate fi de până la 10%. Dar de 2 sau 3 ori - acest lucru nu poate fi. Acum, dacă contorul dvs. a fost proiectat pentru a măsura puteri mari (100-200 kW) și conectat printr-un CT, atunci când măsurați puteri mici, eroarea ar putea fi de 5 sau mai multe ori.
 26. Manuel
  #35 Manuel vizitatori 5 iulie 2018 14:55
  2
  Am fost uzat cu acest shemka. Un coșmar. Cu toate acestea, ceva s-a întâmplat. Alimentat printr-un conductor 70 mkf 450 V faianță 1000 watt. Consumul inițial măsurat fără Conder. Și apoi, cu Conderul. Economisiți 70%. Conderul nu trebuie să fie electrolitic.
  Există o eroare în circuit. Fiecare consumator trebuie alimentat printr-un condensator.
  Care este ideea. Dezechilibrul de fază creează potențial pe firul neutru. Și direct la terminalele de contor, se modifică diferența de potențial. Cu cât este mai mare sarcina, cu atât este mai mică diferența de potențial între fază și zero pe contor.
  Măsurarea cu încărcarea activată a arătat o diferență de potențial de 130 volți între zero și sol.
  La împământarea cablului neutru, circuitul nu funcționează. Zero-ul meu nu este întemeiat, dar cazurile tuturor consumatorilor sunt întemeiate.
  1. Musafir Alexandru
   #36 Musafir Alexandru vizitatori 18 iulie 2018 18:31
   4
   Manuel, înțelegi despre ce scrii? Mi se pare - nu. Ce ați măsurat astfel de economii? Schema este delirantă. Apropo, nu este urmărită penal în condițiile legii, după cum scrie autorul.Dacă introduceți o încărcătură capacitivă mare în rețea, atunci o schimbare de fază a curentului cu 90 de grade. Va reduce componenta activă a puterii consumate în rețea. A fost componenta activă care a fost măsurată de contoare electromecanice vechi, care, în plus, aveau o clasă de precizie de 5 sau 10%. Contoarele moderne măsoară puterea totală, ce fel de încărcare în rețea nu contează pentru ei, nu îi poți păcăli. Apropo, țiglă este o sarcină pur activă, a cărei rezistență este de 48,4 Ohmi. Rezistența (capacitivă) a condensatorului tău este de 45,5 ohmi. Tigla ta pur și simplu nu se încălzește, pentru că condensatorul limitează curentul total. Acesta este întregul secret al economiilor primite cumva. Deci, toate acestea sunt un nonsens al kulibinilor analfabeți. Dacă nu doriți să studiați TOE, atunci citiți „Povestea celor trei” de către frații Strugatsky - este vorba despre oameni ca tine și autorul acestei „invenții”.
 27. Valery
  #37 Valery vizitatori 29 august 2018 15:30
  0
  încărcările moderne din viața de zi cu zi consumă din rețea pe lângă puterea activă (energie)
  care servește doar consumatorului (persoană) și pierderilor de căldură; încă trei puteri (Energii)
  care furnizează doar echipamente conectate - bazate pe principiul său de funcționare
  este inductiv. capacitiv și de denaturare (curent sau tensiune), dar ...
  toți contoarele de uz casnic pot măsura doar lucrările efectuate de echipamentele conectate,
  și anume putere activă (energie) și toate pierderile de căldură
  în acest caz, legile (natura) energiei și a puterii sunt păstrate întotdeauna .... adică. plata cu metru
  1. Invitat Igor
   #38 Invitat Igor vizitatori 9 decembrie 2018 17:08
   0
   Apropo, am folosit și acest circuit și lampa cu diode a clipit mai rar pe contor, ceea ce înseamnă că contorul a început să raporteze jumătate din ceea ce aveam nevoie.
 28. act sexual
  #39 act sexual vizitatori 9 aprilie 2019 18:24
  1
  Bătrânul prost, pur și simplu ...

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat