DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
Panglica din satin este un material excelent pentru fabricarea unei mari varietăți de produse. Arcuri, ornamente pentru păr, brose sunt realizate din panglici de diferite lățimi și culori, sunt utilizate în loc de fir pentru broderie. Vă propun să încercați să faceți o floare dintr-o panglică din satin roz roz cu care puteți decora un cadru foto sau decora perdelele.

Floare din panglică din satin


Pentru a face o astfel de floare, trebuie să pregătiți astfel de materiale și instrumente:
• Panglică largă din satin în culoare strălucitoare
• Foarfece ascuțite
• Clemă pentru țesătură
• Adeziv transparent impermeabil
• linie de pescuit
• Margele roz roz
• Buton frumos
• Cabină cu margele albe
• Bricheta sau lumanare

Mai întâi trebuie să faceți petale de flori. Banda trebuie tăiată în dreptunghiuri, astfel încât o parte să fie de două ori mai mare decât cealaltă. Cu alte cuvinte, dacă luăm o bandă lată de 5 cm, atunci dreptunghiurile ar trebui să fie de 5X10 cm. Colțurile dreptunghiurilor se pliază spre mijloc.

rostogoliți-vă la mijloc


Apoi conectăm cele două părți ale piesei și fixăm marginea inferioară cu o clemă de țesut. Dacă nu există clemă, puteți utiliza penseta.

folosiți pensete


Tăiați marginea de jos cu foarfece ascuțite și sigilați tăietura cu o brichetă. Foarfecele trebuie să fie ascuțite, în caz contrar puteți distruge fără speranță piesa de prelucrat. Astfel de petale trebuie să gătească 8-10 bucăți. Numărul de petale depinde de lățimea panglicii - cu cât este mai largă panglica pe care o luăm pentru a face petalele, cu atât acestea vor trebui să fie făcute.

Tăiați marginea de jos cu foarfece ascuțite


Când toate petalele sunt gata, puteți începe să alegeți floarea. Dintr-o panglică din satin, tăiați un cerc și prelucrați-i marginile cu flacăra unei lumânări sau a unei brichete. Apoi pe acest cerc lipim toate petalele pregătite. Pentru a face floarea să pară frumoasă, atunci când lipim, folosim regula în sensul acelor de ceasornic, adică mai întâi lipim două petale opuse unul altuia (timp de 12 și 6 ore). Apoi distribuiți uniform petalele rămase între cele lipite

petale între lipite


Lasă floarea să se usuce, dar deocamdată vom face piese suplimentare. Luăm o linie de pescuit și o tăiem în bucăți de 7-10 cm. Lăsăm câteva bucăți de panglică așa cum este și pur și simplu le lipim la mijloc între petale. Și din trei bucăți vom face semifabricate din cabină și margele.

facem semifabricate din cabină și margele


Perla superioară poate fi fixată folosind o buclă, a cărei margine se va ascunde sub timonerie. Marginea inferioară a liniei de pescuit trebuie topită cu o brichetă sau o lumânare și apăsată cu degetele până la marginea extremă.

Blocați talonul de sus


Lipim semifabricatele pregătite în centrul florii. Mai întâi trebuie să strângeți o picătură mare de lipici transparent în mijloc, apoi să introduceți o bucată de semifabricat cu margele, apoi așezați segmentele de linie de pescuit în aceeași ordine în același loc. Atunci trebuie să decorați miezul florii. Pentru a face acest lucru, luați orice buton frumos care se află în casă, puneți puțin lipici pe el și așezați-l în centru.

ia orice buton drăguț


Deci, este ușor să creezi o floare strălucitoare și frumoasă dintr-o panglică largă din satin. Rămâne doar să decidem ce va decora.

Floare din panglică din satin
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat