DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Vals al florilor pe oul de Paște
Deși gerul încă crăpa, este timpul să ne gândim la cadourile de Paști pentru prieteni. Vă sugerez să folosiți „Quilling„Pentru a crea această mică capodoperă.

Vals de flori


Quilling - Acesta este un tip uimitor de acțiuni: folosind scobitori obișnuiți din fâșii de hârtie multicolore de diferite lățimi și lungimi, puteți crea adevărate opere de artă.
Pentru muncă veți avea nevoie de: un ou de pui, șervețele de hârtie albă (de preferință cu trei straturi), lipici PVA, hârtie cu două fețe de mai multe culori, un cuțit de hârtie, o riglă de fier, o tăietură cu bandă de plastic și o scobitoare.

Mai întâi pregătim baza: faceți o gaură în fundul oului și aruncați lichidul. Tăiem un prosop de hârtie în bucăți mici și lipim oul în mai multe straturi cu ele. În locul în care a fost o gaură, impunem 2 straturi suplimentare pentru rezistență. Lasa lipiciul sa se usuce.

Mai întâi pregătim baza


Tăiem fâșiile de hârtie cu un cuțit și o riglă, marcând în prealabil foile A-4 în benzi de 0,5 cm și 1,3 cm lățime.Este foarte important ca benzile să aibă aceeași lățime, calitatea și frumusețea lucrării depind de acest lucru.

Tăiați benzi de hârtie

Tăiați benzi de hârtie


Elementele principale pentru quilling sunt spirale. Răsuciți-le cu o scobitoare sau cu un ac gros. Cu cât este mai mică gaura din centrul spiralei, cu atât elementele vor fi mai frumoase. Trebuie să înfășurați bine banda de hârtie, apoi îndepărtați-o cu atenție de la scobitoare. Dacă avem nevoie de un element strâns și dens (mijlocul florilor), atunci lipim imediat marginea hârtiei, împiedicând spirala să se dezlipească. Pentru mai multe elemente deschise (frunze, petale), după înfășurare, este necesar să se elibereze banda de hârtie și să se permită să se îndrepte ușor și abia apoi să se fixeze cu lipici.

spirală


Pentru flori roșii și frunze verzi, avem nevoie de benzi de hârtie 0,5 cm lățime.Pentru fiecare element, luăm o fâșie de hârtie lungă de 15 cm, răsucim spiralele și fixăm. Pentru a crea aceleași elemente, spiralele de bază trebuie să aibă aceeași dimensiune.
Din spirală fixă ​​liberă facem elementul „ochi”: pentru aceasta, din ambele părți comprimăm uniform spiralul și îl eliberează. Petala pentru floare este gata.

spirală fixă ​​liberă


Ornamentul central este format din 7 flori și 6 perechi de frunze. Pentru fiecare floare lipim împreună 5 petale roșii. În total, florile vor avea nevoie de 35 de petale.

lipici împreună

lipici împreună


Frunzele sunt făcute în același mod ca petalele de flori, dar elementul de ochi trebuie să fie ușor curbat. Ornamentul central va implica 28 de frunze.

Ornament central


Începem să lipim elementele pe ou. Pentru ca elementele să se mențină bine pe bază, aplicăm adeziv abundent la dimensiunea fiecărui fragment al compoziției și lăsăm să se usuce ușor, aplicăm flori și îl presăm ușor.

lipiți articole pe ou

lipiți articole pe ou


Pentru florile pufoase roz, este necesar să se realizeze puncte intermediare multicolore din spirale strânse (0,5 cm). Din benzi de hârtie roz 1,3 cm lățime și 15 cm lungime, două treimi din lățimea este gros tăiat cu franjuri.

tăiați franjuri


Îl aruncăm în jurul mijlocului și îl reparăm. Degetele întind petalele.

mijloc și fix


Adeziv 8 culori pe ambele părți ale ornamentului central.

Adeziv pe ambele părți


Umplem partea superioară și inferioară a oului cu un model de frunze și flori. Iată două opțiuni.

completați cu un model de frunze și flori

Valsul de Paște al Florilor
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat