DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Covor din pompoane
Toată lumea vrea să aibă lucruri frumoase, confortabile și practice în casa lor, iar dacă sunt făcute și de propriile mâini, atunci acest lucru este pur și simplu magic. Adăugați în spațiul vostru un lucru atât de drăguț, precum un covor cu pompon. Sunt foarte moi, calde și confortabile, iar pentru a le face singuri nu este deloc dificil, vrei doar să vrei.
Deci, să ne pregătim și să colectăm toate materialele necesare în lucrare.

Pentru aceasta avem nevoie de:
• stilou sau creion
• foarfece ascuțite
• hârtie groasă sau carton
• model pentru desenarea unui cerc (de exemplu, un cerc)
• fire groase plăcute pentru tine sau potrivite pentru designul culorii camerei
• ac mare
• țesătură pentru bază (ar trebui să fie densă și incrustată înclinată (opțional)

Acum puteți începe procesul.
În primul rând, gândiți-vă ce dimensiune și formă doriți. Asigurați-vă că faceți o schiță, visați puțin.
În al doilea rând, trebuie să facem multe, multe pompoane. Pentru a face acest lucru, trebuie să tăiem două semifabricate identice din hârtie groasă. Luați două foi de carton sau hârtie groasă, desenați un cerc pe ele cu ajutorul modelului nostru improvizat, iar în interior există un alt cerc, dar mai mic (este foarte convenabil să folosiți o busolă pentru asta). Apoi, tăiați inelele noastre rezultate. Acum trecem un fir gros într-un ac mare și începem să-l învârtim în cercuri în jurul inelelor noastre, imediat două pliate în același timp. Puteți face acest lucru simplu de mână, dar când există deja o mulțime de fire pe șablon, vă va fi mai dificil. Când centrul este aproape complet umplut cu fire de rană, tăiați firul și continuați la pasul următor. Luați foarfece ascuțite și tăiați cu atenție firele, trecând lama de-a lungul marginii, între cele două modele. Luați un fir dens dens și treceți-l între cercurile de hârtie și împletiți-l bine pentru a strânge împreună firele care sunt pe inelele. Capetele acestui fir nu trebuie tăiate, ele ne vor fi totuși utile. Îndepărtați cu atenție șabloanele. Totul - pompomul este gata. Puteți trece la următoarea, și așa mai departe, până când vor fi cât mai multe dintre noi, pentru ca covorul să se potrivească cu schița noastră.
O altă opțiune excelentă este să înfășurați firele de pe picioarele scaunului.

ață picioarele scaunului

formă duplicată


După ce ați terminat cu pompoane, luați o țesătură densă (poate fi blugi, pâslă sau orice alt material dens) Folosind imaginea din schița noastră, decupați forma de care aveți nevoie în două exemplare.

taie firul


Folosind „ponytail-urile” de la pompoane și un ac mare, fixați-le pe una dintre cele două bucăți de țesătură în ordinea dorită, dar astfel încât să se țină strâns unele de altele.
Acum punem a doua jumătate în jos pentru a închide noduli sloppy de la fixarea pompoanelor și coase de-a lungul marginilor, tratând cu o tundere oblică. De asemenea, puteți croșeta. Dacă nu aveți o țesătură densă în arsenalul dvs., puteți, de asemenea, să tricotați un gol. Și dacă adoptați o abordare creativă, puteți adăuga labe, un cap la un astfel de covor, va ieși un animal drăguț. Sau dacă covorul este rotund, puteți face raze sau franjuri la margini.

covor din pompoane


O floare, un soare, orice, totul aici este limitat doar de un zbor al fanteziei.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat