DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Cel mai important document al oricărei persoane este un pașaport. Multe companii se oferă să cumpere huse interesante și originale, dar vă putem oferi să emiteți pașaportul elegant și elegant și într-o singură copie. O astfel de copertă va stârni cu siguranță interesul prietenilor tăi și va oferi un farmec unic imaginii tale. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de foarte puțin timp (nu mai mult de o oră) și de materiale foarte ieftine.

Materiale pentru creativitate:

- husa de piele pentru un pasaport in alb;
- un prosop frumos de hârtie;
- lipici pentru decupaj sau adeziv PVA obișnuit;
- perii sintetici (groși pentru lipici și subțiri dacă este nevoie de desen);
- un burete pentru spălarea vaselor;
- lac acrilic sau sticlos;
- vopsele și contururi acrilice (dacă este necesar).

Materiale pentru creativitate


Dacă aveți un înveliș de piele de înaltă calitate, nu este necesar să faceți nicio măsură pentru a-l pregăti pentru decupaj. Dar puteți să îl ștergeți doar cu un tampon de bumbac sau un burete cufundat în îndepărtarea obișnuită a lacurilor de unghii (fără acetonă).
La decupaj se folosesc șervețele obișnuite cu două sau trei straturi, pe care le cumpărăm pentru a decora masa. Dacă aveți nevoie de un șervețel neobișnuit - îl puteți comanda prin internet pe site-uri specializate.

Tăiați excesul din șervețel, atașându-l la pasaportul gol. Este mai bine să nu tăiați marginile șervețelului cu foarfece, ci să-l tăiați cu mâinile - astfel trecerea de la șervețel la piesa de prelucrat va fi mai puțin vizibilă. Scoateți straturile albe inferioare din șervețel.

Tăiați excesul dintr-un șervețel

atașându-l la pașaportul gol


Turnați lipici (decoupage sau PVA) în mijlocul imaginii. Cu o perie groasă (sau cu degetele), de la centru la margini, lipici șervețelul pe piesa de prelucrat. Asigurați-vă că luați în considerare faptul că, atunci când este umed, șervețelul are tendința de a se întinde, astfel încât lipici-l foarte atent la piesa de prelucrat, încercând să prevină cute și fisuri.

Turnați lipici în mijlocul imaginii


Dacă încă s-au format cute în imagine, așteptați până când lipiciul s-a uscat complet (cel puțin două ore) și treceți prin cute cu șmirghel fin (nul).

Dacă nu ați tăiat, ci a tăiat marginile șervețelului, le puteți tunde puțin după lipirea imaginii pe copertă. Acest lucru este necesar pentru ca tranziția șervețelului în vopsea să fie cât mai imperceptibilă.

șervețel pentru a picta


Tratează marginile capacului cu vopsea acrilică în culoarea unui șervețel. Folosiți o bucată de burete de vase obișnuit sau o perie sintetică. În această clasă de master, marginile au fost prelucrate folosind un burete cu vopsea acrilică neagră, pe partea de sus a fost aplicată puțină vopsea albă (folosind o perie).

marginile capacului cu vopsea acrilică

marginile capacului cu vopsea acrilică

marginile capacului cu vopsea acrilică


Dacă este necesar, pictați puțin cu vopsele sau contururi acrilice. În acest exemplu, cuvântul „Paris” a fost foarte solicitat pentru procesarea conturului.

picta o imagine


Acoperiți capacul cu mai multe straturi de lac acrilic sau sticlos. Lacul acrilic se poate crăpa pe o curbă, așadar nu aplica mai mult de 3 straturi. Dacă doriți să folosiți capacul mult timp, obțineți un lac special de sticlă artistică. Poate fi aplicat pe capac până la 10 straturi.
Capacul original pentru pașaport este gata.

lac strat

Copertă pentru pașaport Decoupage

Copertă pentru pașaport
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat