DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Decor sticle" Floarea-soarelui de aur "
Lucrurile frumoase atrag atenția. Iar lucrurile frumoase făcute manual sunt plăcute nu numai pentru ochi, ci și pentru suflet. Acestea nu au stereotipuri din fabrică și fără față, dar există întotdeauna un loc pentru imaginația creativă și o abordare non-standard a lucrurilor standard. Iar produsele acestui autor sunt frumoase. Recent, unul dintre cele mai populare tipuri de lucrări de ac este decorarea obiectelor obișnuite care se află în casa fiecăruia dintre noi: caschete, ghivece de flori, ustensile de bucătărie. Aș dori să ofer propria mea versiune a decorației originale a unei sticle de sticlă.
Pentru muncă, avem nevoie de vopsele în ulei, o sticlă obișnuită de sticlă, lut pentru modelare, fire de ață, bețe de lemn (ruperea unei ramuri uscate a oricărui copac), perii, cuțit de papetărie, super-clei, foarfece, lac.

vom avea nevoie


Mai întâi, creați un fundal - pictați sticla într-o culoare verde închis. Abordează tema compoziției și subliniază în mod remarcabil principalele detalii. Vopseaua este aplicată cel mai bine în două sau trei straturi, astfel încât să nu strălucească.

Vopseaua este mai bine de aplicat


Uleiul se usucă mult timp și în acest timp puteți pregăti decorațiuni. Tăiați o bucată mică din bara de lut și frământați în apă până devine moale ca plastilina. Acum sculptăm separat frunzele și miezul floarea-soarelui. Până la uscarea argilei, este foarte plastic și toate detaliile sunt perfect legate între ele. După ce s-a făcut floarea de floarea soarelui, din lutul rămas sculptăm două sau trei frunze mari care vor fi atașate de tulpină. Pentru ca lutul să nu se lipească de mâini în timpul funcționării, degetele trebuie să fie umezite cu apă din când în când. De asemenea, folosind apa, puteți oferi produsului netezirea și ascunde amprentele pe suprafață, dar am lăsat intenționat un pic de ușurare.

confera produsului netezimea


În timpul zilei, argila se va usca și puteți picta produsele cu vopsele în ulei (sunt mai strălucitoare și mai saturate) sau guașă (se usucă rapid).

vopseați produse cu vopsele în ulei


Acum cu un cuțit clerical tăiem o ramură uscată în bețișoare mici - lungime de aproximativ 3 cm (am făcut acest lucru în avans). Tricotăm cu grijă bețișoarele de lemn cu firul mouline pentru a face un fel de gard. Fixăm până când rândul se îndoaie complet în jurul sticlei. Nu este necesar ca bețișoarele să fie perfect uniforme și la fel de înălțime.

aceeași înălțime


Lipim ornamente din lut la sticlă și conectăm marginile gardului de lemn din spatele firelor.

putin galben


Cu vopsele în ulei desenăm o tulpină de floarea soarelui și alte câteva frunze mari verzi. Adăugați puțin galben pentru expresivitate.

culoare maro sau aurie


Din firul mouline de aceeași culoare portocaliu-auriu țesem o coadă de porumb lungă de 10-15 cm. Capacul este vopsit în culoare maro sau auriu.

Decor de sticlă


Aceasta completează decorarea sticlei. Pentru o rezistență mai mare și o conservare mai bună, este posibilă acoperirea întregului flacon sau a părților individuale cu lac, deși vopselele în ulei sunt destul de rezistente fără acoperire suplimentară.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat