DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Pentru a crea o iepură de jucărie, nu a fost nevoie de mai mult de 100 de grame de lână gri și o cantitate foarte mică de galben și roz.

grame de lână gri


În procesul de confecționare, s-au folosit ace nr. 60 și nr. 45.
Pentru a crea un cap, se ia o cantitate de lână, care se potrivește în palma.

cantitatea de lână este luată


Apoi, un ac cu serifele nr. 60 este introdus în lână de un număr mare de ori, acest lucru se întâmplă până la formarea unei bile dense. Procesul de a străpunge în mod repetat lâna cu un ac se numește blocare sau fixare. Pentru ca mingea să fie rotundă și uniformă, trebuie să fie rotită uniform în mâini.

întoarce-te uniform în mâini


Dacă apare într-un anumit loc o umflătură, poate fi corectată adăugând acolo mai multă lână.
Pe cap în zona feței viitoare, aplicați o cantitate mică de lână și rulați-o, dând formă. Facem mici indentări pentru nas și ochi.

faceți mici indentări

faceți mici indentări


Deasupra capului și feței așezăm lâna galbenă pentru a decora iepura.

adăugăm lână galbenă


Apoi formăm un nas de lână roz pe un burete special.

rostogoliți-l pe față


Este necesar un burete pentru a vă proteja degetele de injecții cu un ac. Pe o parte a nasului cu bilă roz lăsăm o grămadă de lână cu care o vom rula la față.

se formează o ureche ovală


Următorul pas va fi urechile pe buretele. Un ochi oval este format dintr-o cantitate mică de lână.

se formează o ureche ovală

decorați cu lână galbenă


În cazul în care urechea s-a dovedit a fi mare sau neuniformă, excesul poate fi tăiat cu foarfece. Pe partea superioară a ochiului lăsăm, de asemenea, lâna pentru a se fixa cu capul și decoram partea inferioară cu lână galbenă, astfel încât acestea să apară în același stil cu capul.

în același stil cu capul


Margele de lipici în adâncuri pentru ochi.

lipici margele


Apoi luăm aceeași cantitate de lână ca și pentru cap și rulăm corpul, dându-i formă cu mâinile. De asemenea, oferim două locașuri pentru mânere. Următorul pas este să rostogoliți brațele și picioarele. Dăm mâinilor o formă completă, deoarece le vom coase la corp cu fir. Și la picioare, în locurile picioarelor, adăugați cantitatea necesară de lână.

rostogoliți torsul

rostogoliți-vă picioarele și brațele


În plus, lăsăm lâna la coapsă pentru a ne pune picioarele peste corp.
Ajungând la asamblarea jucăriei. Există două moduri de a fixa capul și corpul. Primul mod este să le aruncăm împreună, la fel ca toate detaliile. În acest caz, capul va fi fixat. Al doilea mod este să coaseți un buton pe cap și prin acesta fixați capul și corpul împreună cu firele. Astfel, capul va putea să se întoarcă. În acest caz, o depresiune mică se face în partea inferioară a capului în care se ascunde butonul.
Pentru ca mâinile jucăriei să se poată mișca, le coasem prin corp cu un fir obișnuit. Și locurile în care firul este vizibil, procesăm cu un ac nr. 45. Acest ac plutește jucăria, trăgând lână din ea. Apoi dăm expresia finală a feței, formând o gură. Pentru a face acest lucru, luați un flagell subțire din lână și rulați-l ușor. Apoi, cu un strat subțire de lână roz, dați un fard pe obraji și aplicați vopsele pentru sprâncene. Deși pot fi făcute, ca o gură, din lână. Rezultatul final este o astfel de jucărie.

iepuras de jucarie


În plus, puteți coase sau lega o lebă un set de haine, atribuindu-i, astfel, sex. Eu și copilul meu am decis că va fi un iepuras de fată și i-am cusut o vestă cu o fustă.

moale de jucărie moale
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat