DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Valentinele din aluatul de sare
Toată lumea este încântată să primească felicitări de Ziua Îndrăgostiților, cadouri si bineinteles valentine! Acum puteți vedea multe dintre cele mai diverse valentine. Din ce fac aceste inimi felicitate: hârtie, carton, lemn, sticlă ... Destul de interesant este un valentin din aluatul sărat.

Materiale și instrumente:
• vopsele acrilice, perie;
• făină, sare, apă (pentru aluat);
• un bol mic;
• lipici PVA;
• fixare puternică a adezivului;
• știft;
• scobitori;
• margele;
• fir de aur;
• stick pentru gratar;
• tăietori de cookie-uri;
• foarfece.

Materiale și instrumente


1. Gătit aluat sărat pentru valentine. Pentru a-l pregăti, vei avea nevoie de sare, făină, apă și lipici. Într-un bol, amestecați 50 de grame de sare și 50 de grame de făină. Amestecând bine, adăugați 70 g de apă și frământați din nou până când este netedă. Apoi adăugați o jumătate de linguriță de lipici PVA, amestecați. Aluatul trebuie să fie elastic și rece, și cel mai important - să nu se lipească de mâini și să nu se sfărâme. În caz contrar, se va rupe și se va destrăma la locul de muncă.

aluat de sare


2. Folosind un știft, rulați subțire aluatul, cu grosimea de aproximativ 2-3 milimetri. Tăiați două inimi de dimensiuni inegale. Pentru a tăia o inimă, puteți folosi matrițe metalice pentru cookie-uri sau să faceți un șablon din hârtie și să-l cercuriți.

rostogoliți aluatul


3. Așezăm inimile una peste alta, aliniem și facem o gaură de trecere cu un beton (chibrit). Avem nevoie ca acesta să conecteze cele două părți

Impună-ți o inimă


4. În timp ce lăsați deoparte o inimă mai mică. Pe cea mai mare, facem două găuri cu un băț. Acestea sunt ochii. Apoi, apăsați ușor o linguriță în partea inferioară a inimii pentru a zâmbi. A apărut un chip amuzant!

face un zâmbet


5. Acum trebuie să uscați inima. Cel mai bine este dacă se usucă natural, adică Valentinele din aluatul sărat se vor usca complet peste noapte. Există un alt mod de a usca produsele din aluat sărat. Le puteți usca la cuptor. Introduceți la cuptor aproximativ o oră, apoi întindeți-l și lăsați-l să se usuce 2 ore. Apoi pentru încă o oră în cuptor, întins pe partea cealaltă. După uscare, cristalele de sare sunt clar vizibile la test.

a primit un zâmbet


6. Continuați să decorați inimile. Pentru aceasta folosim vopsele acrilice. Vopsim inima mai mare în alb, iar cea mai mică în violet deschis.

vopsiți la cuptor timp de o oră


7. După uscarea vopselei, pe o inimă albă atrageți ochii, gura. Se lasă să se usuce complet.

desenați un zâmbet


8. Așteptăm până când inima, vopsită cu vopsea purpurie, se usucă. Apoi scriem Iubire și atragem o altă inimă mică.

dragoste


9. Următorul pas în decorarea valentinelor este lipirea mărgelelor aurii. Lipiți-le de-a lungul marginii unei inimi mari, folosind un adeziv puternic pentru fixare. Ne lipesc și de o inimă mică.

decora

inimă


9. Acum trebuie să conectați cele două inimi. S-a făcut o gaură în ambele părți pentru această acțiune. Trecem firul de aur și tricotăm mai multe noduri. Poți pe arc.

conectați două inimi


10. Rezultatul este un valentin dublu. Cu siguranță va surprinde sufletul tău pereche.

Îndrăgostiți sărați aluat
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat