DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» »Decorarea unui ghiveci de flori cu o cârpă
Ghivecele de flori identice creează o imagine plictisitoare. Mi-aș dori ca ele, ca florile, să fie diferite și nu ca una cu cealaltă. Puteți cumpăra ghivece de diferite culori și forme. Și puteți coase singuri haine unice pentru fiecare oală. Acest atelier prezintă doar două exemple de decorare cu țesătură. Cum îți decorezi ghivecele de flori depinde de imaginația și abilitățile tale.

Materiale și instrumente:
• material textil;
• centimetru;
• fire, ac;
• panglici (alb, roșu);
• butoane (alb și roșu);
• foarfece.

Materiale și instrumente


1. Mai întâi, luați măsurători din ghiveciul cu flori. Folosind un centimetru, determinăm înălțimea oalei, lățimea deasupra și dedesubtul. Pe baza acestor date, am tăiat o bucată de țesut ușor de dimensiuni adecvate. Coaseți marginile pentru a forma o țeavă. De sus îndoim țesătura și o împletim. De asemenea, fixăm țesătura de jos. Pentru cusut astfel de huse pentru vase, cel mai bine este să alegeți o țesătură care se întinde. De exemplu, tricotaje, stretch și altele de genul acesta.

tricotaje


2. Încercăm pe un detaliu cusut pe un ghiveci de flori. Trebuie să se încadreze liber într-o țeavă cusută, astfel încât să poată fi scoasă din oală, dacă este necesar. De exemplu, să se spele.

cusuta parte


3. Acum decoram ghiveciul. Pregătim detalii pentru decor. Coaseți panglică roșie pentru a face un cerc. Coaseți pe margine cu un fir roșu și strângeți, nu tăiați firul și coaseți un buton roșu în mijloc. Rezultatul a fost o floare magnifică dintr-o panglică.

floare luxuriantă de panglică

S-a dovedit o floare magnifică dintr-o panglică


4. Luăm două butoane albe de plastic, unul roșu și coasem capacul vasului, poziționând vertical. Pentru butoanele albe luăm firul roșu, pentru roșu - alb.

nasturi albi din plastic


5. Lângă butoane coasem floarea roșie făcută. Coaseți doar mijlocul florii. Marginile care nu sunt cusute vor crea și mai mult volum. Îmbrăcămintea pentru un ghiveci de flori este gata!

coase floarea roșie


6. În continuare, vom proceda la decorarea celui de-al doilea vas. Pentru a face acest lucru, alegeți o țesătură întunecată, puteți pur și simplu. Pentru același model ca și pentru primul vas, tăiați modelul și coaseți-l cu atenție. Încercați din nou pe ghiveciul de flori. Verificați dacă pot fi îndepărtate.

începe decorarea


7. Procedăm la decorarea acestor „haine” pentru ghiveciul cu flori. Luăm din ea o panglică albă și o papion. Pentru a face acest lucru, pliați banda în jumătate și coaseți pe mijloc, trageți firul. În locul cusăturii, puneți o bucată de bandă și coaseți pe partea greșită.

arc


8. Coaseți „fluturele” alb în partea de sus a capacului pentru vas. Coasem doar mijlocul cravatei, nu este necesar la margini.

coase un arc


9. Ușor sub „fluture” cosim câteva butoane, așezând unul sub unul. Primul buton este poziționat astfel încât cusătura să fie rotită vertical, iar al doilea este rotit pentru o cusătură orizontală. Rezultatul este un astfel de ghiveci de flori.

cusătură pusă tăiată


Astfel de haine pentru ghivece de flori vor decora orice casă. Puteți înlocui cu ușurință piesele de pe acesta. Dacă sunteți deja obosit de o floare roșie, puteți să o coaseți în schimb, în ​​culoare sau formă. Și puteți decora ghiveciul, de exemplu, cu figuri de animale. Sau coase nasturi în formă de animale. În funcție de dorința dvs., puteți decora ghivece de flori în diferite moduri.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat