DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» »Papion
În ciuda faptului că, indiferent de mijloacele pe care le are o persoană, vrea să arate static și elegant. În plus, nicio vreme nu vă poate împiedica să priviți corespunzător, principalul lucru este că există dorința de a face totul pentru genul vostru. La urma urmei, cât de mic arăți în societate depinde de micile detalii ale hainelor tale și de accesoriile care au fost selectate bine pentru ele.
Este o minge sau o petrecere obișnuită - trebuie să arăți superb! Pentru a face acest lucru, nu este necesar să cumpărați lucruri noi, puteți doar să vă diluați costumul de ieșire din față cu ceva, de exemplu, o bluză. Dacă aveți o bluză minunată cu guler, dar nu știți ce îi puteți adăuga pentru a părea neobișnuit, atunci nu este o problemă! Puteți face papion cu propriile mâini.
Un papion este o tendință destul de populară astăzi. Un fluture obișnuit cumpărat nu va fi atât de elegant și de neobișnuit, dar, din câte știm, totul este în mâinile noastre, deci să nu le coborâm, ci, mai degrabă, vom crea o capodoperă cu ele.
Pentru a realiza o papură, avem nevoie de astfel de materiale și instrumente: o panglică din satin larg (lățime - 5-6 cm, lungime - jumătate de metru), o panglică din satin subțire (lungime - până la un metru, lățime - 0,5-1 cm), fire cu ac, foarfece, lipici, lac de unghii incolor, sclipici (două culori), cârlige speciale pentru papion.

materiale pentru fluturi


Acum să începem să lucrăm la egalitate. În primul rând, ne-am tăiat panglica largă din satin, astfel încât o parte din ea să fie mai mult de patru degete ale mâinii noastre.

bandă


Mai întâi luăm o bandă, o netezim și trecem prin cusăturile din mijlocul benzii cu un fir cu un ac.

bandă ordonată


Strângem firul și îl învelim de mai multe ori, astfel încât să obținem un arc. Facem al doilea arc în același mod.

arcuri


Lipim și fixăm ambele arcuri cu un fir, astfel încât firul să treacă prin două arcuri.

Lipiți și fixați ambele arcuri

firul a trecut prin două arcuri


Acum clei pietre de-a lungul marginilor primului (cel mai mic) arc. Mai întâi un rând, apoi un rând mai mic, cu pietre de altă culoare. Acoperim cu lac incolor deasupra și așteptăm 15 minute ca pietrele să adere bine și lacul să se usuce.

lipici pietrele din jurul marginilor


Luăm o panglică din satin subțire și atașăm cârlige speciale pentru o papion. Mai întâi punem glisorul, iar pe aceeași parte fixăm capătul benzii din glisor, astfel încât să poți redimensiona ușor și nu mai târziu să schimbi întreaga cravată. Pe cealaltă parte, atașăm cârligul în sine.

panglică subțire de satin

cârlige speciale


A mai rămas o mică fracțiune și puteți încerca cu siguranță pe cravata capodoperă de tricouri și bluze. Conectăm panglica de bază cu fluturii folosind o bucată mică de panglică de aceeași culoare ca și arcurile. Coaseți această panglică pe spatele arcului.

Faceți-vă legătura


Asta e tot, papionul dvs. este gata! Acum vă puteți lăuda cu toți prietenii dvs. un produs atât de excelent, precum și să faceți astfel de legături cu toate culorile hainelor. Și dacă decideți să prezentați prietenilor tăi o astfel de papion ca un suvenir sau cadou - vă va simboliza recunoașterea și atitudinea caldă.

Papion
Comentarii (1)
  1. Irinaalexa
    #1 Irinaalexa vizitatori 29 august 2017 18:56
    0
    Clasa! Știți cât costă astfel de fluturi într-un magazin? Și aici totul este simplu, original și aproape gratuit. Apropo, mi se pare o idee bună pentru o afacere mică. Multumesc pentru master class !!!

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat