DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Jucării balon distractive
Jucării amuzante


Astăzi vreau să vă ofer să faceți jucării din mijloace improvizate. Pentru a le realiza, veți avea nevoie de: baloane elastice de diferite dimensiuni, de preferat din latex dens, markere subțiri, o pâlnie, făină, creion și diverse tipuri de decorațiuni.

ce este nevoie


O astfel de distracție poate fi făcută din amidon și apoi meșteșugul tău, pe lângă aspectul său drăguț, va „zdrobi”. Puteți experimenta și înlocui făina și amidonul cu fasole sau orez. Greutatea acestei jucării variază de la 70 de grame și peste. Totul depinde de dimensiunea mingii în sine.
Aceste meșteșuguri au numeroase nume, cum ar fi „Zâmbetul Kinder”, „Koloboks”, „Distracția din copilărie”, „Kapitoshki”, „Ipocriti”, „Masseurs”, „Femeia cu emoții” și altele asemenea. Sensul ei constă în bila de latex, care este împachetată dens cu făină sau amidon și, în același timp, își poate schimba ușor forma.
Deci, haideți să lucrăm:
1. Folosind un marker pe bile desenăm fețe emoționale.

trage bile

trage bile


Sincer, acest lucru nu este în întregime practic, deoarece modelul este șters rapid, așa că ar fi mai rațional să cumpărați baloane cu imaginea fețelor amuzante.
2. Toarnă puțină făină în pâlnie și toacă-l cu un creion obișnuit.

Toarnă puțină făină în pâlnie

Toarnă puțină făină în pâlnie

Toarnă puțină făină în pâlnie


Astfel, o facem până la sfârșitul ei, până când mingea este complet umplută cu făină. Trebuie să fie umplut suficient de bine, astfel încât să nu mai rămână absolut niciun spațiu gol. În loc de o pâlnie, puteți folosi hârtie pliată într-o formă de con sau într-o pâlnie făcută din gâtul unei sticle, iar un creion poate fi înlocuit cu o perie subțire.
3. Scoateți bila umplută din pâlnie și legați coada de un nod puternic. Dacă doriți, gingia poate fi tăiată cu foarfece.

legați coada

legați coada


4. Dintr-o minge subțire și lungă, în același mod, am făcut un șarpe.

ce am făcut


Iată ce am primit: aceste bile iau perfect diversele forme pe care le oferiți.

am făcut un șarpe

am făcut un șarpe

ia diverse forme


5. Acum procedăm la decorarea majusculelor. Există o mulțime de opțiuni pentru bijuteriile lor, de exemplu, folosind lipici, puteți lipi ochi alergați, o eșarfă, un voal de mireasă, arcuți la minge sau să faceți păr din fire și ploaie de Anul Nou și să le legați de un nod de jucărie. Principalul lucru în această afacere este imaginația ta.

Jucării cu balon distractiv


Faceți această jucărie cu copilul dvs., credeți-mă, copilul o va face cu mare plăcere și emoție.
Această distracție pentru adulți poate servi ca o jucărie pentru a scăpa de stres (deoarece este plăcut încrețită de mâini și are un efect calmant), iar la copii, mingea, pe lângă provocarea emoțiilor pozitive, dezvoltă perfect abilitățile motrice fine ale stilourilor. Cu toate acestea, pe lângă aspectele pozitive, această jucărie are un minus mare. Dacă dintr-o dată un copil o mușcă sau o rupe accidental, atunci întregul din interior se poate sfărâma sau copilul poate ajunge în gură și în plămâni. După aceasta, copilul tău poate tuse mult timp și intermitent. Prin urmare, pentru a vă proteja de astfel de probleme, controlați jocurile copilului sau faceți astfel de jucării din cel mai dens latex.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat