DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Cercei de iepuras din lut polimeric
Fetele din ce în ce mai mari, în loc de bijuterii scumpe și elaborate din metale prețioase, preferă să poarte bijuterii dintr-un material atât de aparent neatractiv precum argila polimerică. Care este secretul plasticului? De fapt, totul este foarte simplu, acest material este ușor de utilizat, există un număr foarte mare de nuanțe ale acestui material, iar principalul lucru este că, după ce a pus un astfel de ornament, fata va părea întotdeauna originală și unică.

Astăzi vom încerca să facem cercei de iepuras. Pentru aceasta avem nevoie de:
1. Argilă polimerică Sonet albastru (puteți folosi orice plastic aveți, dar personal îmi place această companie specială);
1. Argilă polimerică Sonet alb;
2. Argilă polimerică Sonet violet;
3. Cuțit de papetărie;
4. Vopsele acrilice în alb, negru și galben;
5. O schiță de cercei viitori;
6. Accesorii pentru cercei.

pentru cercei este necesar


Acum puteți începe să creați. Mai întâi, tăiați o bucată de plastic albastru (aceasta va fi baza noastră pentru cercei) și mulgeți-o în mâinile voastre mult timp până devine moale și suplă.

taie o bucată de plastic albastru


Apoi, plasticul trebuie laminat într-un strat nu foarte gros. Pentru a extrage argilă polimerică, puteți folosi o rolă specială din silicon sau puteți utiliza mijloacele la îndemână (eu personal folosesc o sticlă de spray pentru păr). Acest lucru nu afectează calitatea produsului și îi ajută pe începători să economisească un ban.

trebuie să se rostogolească


Acum atașăm la clătita rezultată iepurasul pe care îl avem disponibil (îl puteți face singur sau folosiți billetul de mai jos) și îl tăiați cu grijă cu un cuțit de papetărie.

ajustați albul alb

lingou


Apoi eliminăm semifabricatul și vedem că, oricât de greu am încerca, iepura noastră de până acum pare mai degrabă ca o neînțelegere cu margini inegale.

tăiat cu atenție


Prin urmare, netezim ușor marginile bazei și îi dăm forma finală.

netezesc marginile bazei


După aceea, luați lutul alb, mașinați-l în mâini și înfășurați două bile mici identice - acestea sunt ochii iepurilor noastre.

ia argila albă


În continuare, trebuie să atașați bilele la locul în care iepurasul va avea ochi și apăsați ușor asupra lor.

atașați bile

iepurasul va avea ochi


Luăm puțin argilă neagră, rulăm bile foarte mici și facem pupile de iepură.

niște ochi negri de lut


Și în sfârșit, nu uitați să atașați un nas la iepură. Aceleași acțiuni trebuie efectuate și cu al doilea cercel.
Produsul este aproape gata. Rămâne să-l coaceți și să pictați. Punem pisicile la cuptor timp de 30 de minute la o temperatură de 130 de grade (temperatura și timpul de ardere pot fi reglate în funcție de tipul de plastic, dar de regulă regulile de coacere sunt indicate pe ambalajul din lut polimeric). Dacă doriți ca totul să funcționeze pentru dvs., în niciun caz nu încercați să coaceți lutul în cuptorul cu microunde. După o jumătate de oră scoatem cerceii și așteptăm până se răcesc. În acest caz, aveți grijă până când lutul s-a răcit, se poate deforma cu ușurință.
Cerceii răciți trebuie vopsiți. Pentru a face acest lucru, luați o perie subțire și desenați flori. Mai întâi, desenați florile cu vopsea albă. Apoi facem centrul galben, iar la sfârșit încercuim floarea cu un contur negru. Lăsați vopselele să se usuce.

Iepuri de lut polimeric


Atașăm shvenzy de iepurași. Ei bine, asta este, cerceii sunt gata. Purtați-l cu plăcere!

Iepuri de lut polimeric
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat