DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Breloc din pânză de vâscoză
Trinketele sunt la fel de plăcute atât de adulți, cât și de copii. Deși nu sunt o necesitate, ci cum un cadou se potrivesc tuturor. Copiilor le place să se lipească de pungi cu figuri ale personajelor de desene animate preferate. Bărbații sunt fericiți să accepte carduri cadou cu sigla mașinilor. Ei bine, femeilor le place foarte mult un breloc pentru un telefon mobil. Unele lanturi cheie au lanterne încorporate pentru confort.
Dacă luăm în considerare lanțurile cheie, atunci sunt deseori talismane care ar trebui să aducă noroc sau o amintire a unui eveniment plăcut în trecut. În plus, un astfel de breloc aduce avantaje practice - tastele sunt mai ușor de găsit în geantă, iar cheile cu brelocul sunt mai puțin susceptibile de a fi pierdute.

Materiale și instrumente:
• șervețel viscoz;
• fire;
• hârtie, stilou cu pâslă;
• vată;
• margele (alb și negru);
• foarfece.

Materiale și instrumente


1. Mai întâi facem un model pentru un cal. Pe hârtie, cu un stilou cu pâslă, desenați figura unui cal de basm. Este alcătuit dintr-un cap și un corp, picioarele nu desenează.

creează un model pentru un cal


2. Tăiați șablonul din hârtie, cercuri pe un șervețel. În acest model, nu adăugați la cotele de cusut. Facem două astfel de detalii.

Facem două astfel de detalii


3. Tăiați modelele calului dintr-un șervețel viscoz și continuați la cusături. Pentru cusut, alegeți fire de contrast. În articolul prezentat pentru cusatura unui cal galben, au fost luate fire de turcoaz.

Tăiați dintr-o cârpă de vâscoză


4. Coaseți piesele manual. Conectați ușor cusătura „peste margine”. Ne asigurăm că marginile pieselor sunt cusute uniform.

Coaseți piesele manual


5. Dar nu-l aprindem până la capăt, lăsăm un loc ne-cusut (unul sau doi centimetri) pentru a umple calul. Nu tăiați firul!

lăsați un loc nestricat


6. Completați figura cusută. Pentru umplere, puteți utiliza vată obișnuită medicală de bumbac sau mai multe umpluturi moderne: iarnă sintetică, holofiber sau alte materiale. Îmbrăcăm calul nu strâns, cifra ar trebui să rămână puțin plană. Coaseți peste locul de umplere cu o cusătură „peste margine”.

Completăm figura cusută


7. Acum procedați la fabricarea picioarelor de cal. Le realizăm din fire și margele. Înșirăm o mărgele pe un fir. Agățăm acest fir peste o cusătură deja cusută „peste margine”, tăiem firul. Punem o mărgele pe marginea tăiată și legăm un fir.

continuați să faceți picioare


8. Facem picioarele din față și spatele.

Faceți picioarele din față și spatele


9. În același mod, facem o coadă din fire: agățăm câteva fire pe cusătura, dar nu tricotăm toate odată, ci două simultan. Firele pot avea diferite lungimi.

agățați câteva fire peste cusătura


10. Facem mane, precum și coada. Firele pentru mâner și coadă au aproximativ aceeași lungime. Dar un cal poate avea fie o coadă lungă, fie scurtă sau coadă.

Facem mane


11. Acum revigui calul. Coase de la margele mici negre la ochi (poate fi lipit cu adeziv puternic de fixare).

Acum revigui calul


12. Calul este gata. Foarfecele trebuie să tundă lungimea șuvițelor în coadă și să se coase. Deoarece facem un breloc, atașăm un inel din metal la figura de sus. Faceți cu grijă o puncție între urechile calului și introduceți inelul.

Calul este gata


13. Brelocul făcut. Calul este atașat de cheile casei.

Șervețel cu șervețel vâscoz


Acest breloc dintr-un șervețel viscoz este o ambarcațiune simplă, dar în același timp originală. Și în anul Calului acest lucru este valabil mai ales!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat