DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Păpușă„ Hrănire ”
Păpușa „Mașină de alăptare” era cunoscută în rândul poporului rus, unul dintre numele sale era „Varză” și a fost numit „rvanka Vepsian” de la popoarele fino-ugrice.

Alăptarea păpușilor


De ce se numește atât de amuzant? Acest lucru se datorează tehnologiei istorice de confecționare a crizalidelor. Cu siguranță trebuia făcută prin ruperea manuală a hainelor vechi în zdrențe. Pentru ca viața gazdei să nu fie tăiată sau tăiată, păpușa a fost făcută fără foarfece. Timpul se schimbă: acum este puțin probabil să vrea un cadou suvenir din țesături vechi ticăloase. Prin urmare, farmecele moderne sunt făcute din țesătură nouă folosind foarfece.

Pentru fabricarea „Hrănirii” veți avea nevoie de:

  • 1 pătrat 15x15 din material textil alb;
  • 3 pătrate 15x15 confecționate din țesătură viu colorată;
  • Panglici de 7-10 cm sau dantelă lățime de 1 cm;
  • țesătură tricotată triunghi 7x7x10;
  • 3x6 cm dreptunghi din material textil de altă culoare strălucitoare;
  • fir roșu de bobină;
  • fire multi-colorate în mai multe completări de 20-26 cm lungime;
  • chestii pentru umplutură.


Performanța muncii.

1. Mai întâi este făcut capul. Un pătrat este confecționat din țesătură albă, o bilă din material imprimat (vată de bumbac, cauciuc de spumă) este așezată în centrul său, strâns legată cu fir de bobină, legată cu 2-3 noduri, tăiată (așa se fixează firul în întreaga ambarcațiune).

Capul întâi


2. Forma rezultată este pliată într-un triunghi, aliniată. Trebuie să trageți cele două capete ale triunghiului întins pe ambele părți ale capului pentru a le face la fel.

3. Făcând mâinile. Partea tăiată a pătratului de pe ambele părți este așezată uniform în viitoarele mâneci. Capetele chiar ale mânecilor sunt înfășurate în interior cu 1,5 cm. Pe partea exterioară a mâinilor, făcând un pas înapoi de la marginea îndoită de 0,5 cm, sunt strânse strâns și răsucite de firul palmei. Mâinile rezultate.

Fabricarea mâinilor

Fabricarea mâinilor

Fabricarea mâinilor

Fabricarea mâinilor


4. Formarea corpului. Piesa de prelucrat este aliniată din nou. Marginile celor două capete atârnate liber de brațe sunt fixate spre interior. Apoi, țesătura presupusului spate de-a lungul liniei viitoare de pe ambele părți se înfășoară pe partea din spate. Deci păpușa va avea o postură. Când corpul este determinat, talia este înfășurată de mai multe ori cu fir.

Formarea corpului

Formarea corpului


5. Făcând o sundress. Pieptul este format din două pătrate din țesătură viu colorată folosind tehnologia capului (punctul 1), doar bilele se rostogolesc mai puțin.

Făcând o sundress


6. Pieptul este înfășurat cu ață de-a lungul taliei, astfel încât să imite o sundress. Curele de umăr paralele aleargă în fața umerilor, iar pe spate se încrucișează, creând o cruce de protecție roșie.

Făcând o sundress


7. Ultimul pătrat din țesătură viu colorat este pliat în diagonală, iar triunghiul rezultat este din nou pliat într-un pătrat astfel încât toate secțiunile țesăturii să rămână pe două laturi adiacente.

Făcând o sundress


8. Vârful pătratului cu pliuri este suprapus pe spate, astfel încât acesta să fie de 1,5 cm deasupra taliei, este bine înfășurat în jurul taliei, închizând crucea de protecție.

Făcând o sundress


9. Atașarea unui șorț. Un șorț este aplicat pe partea din față de la talie în sus și în sus. Marginea sa ar trebui să se afle la 1,5 cm sub talie, iar șorțul este înfășurat cu ață până la talie, se desfășoară pe panoul fustei.

Atașarea unui șorț


10. După ce s-a aliniat sundressul, șorțul se va culca, iar mânecile vor fi uniform răspândite, o centură formată din mai multe șiruri multicolore este legată în jurul taliei (arată mai mult ca o centură de farmec țesută).

Atașarea unui șorț


11. Decorarea capului. O panglică este legată pe frunte, pe partea din spate a capului, este trasă de mai multe noduri. Capul „bătrână” din jurul gâtului este legat cu o eșarfă. Marginea eșarfei, mergând de-a lungul capului, este îndoită spre interior cu 1 cm - pentru rezistență. Fața păpușii de protecție nu este desenată. Se crede că atunci un spirit rău va insufla în ea și își va pierde calitățile protectoare.

Decorarea capului

Alăptarea păpușilor

Poți da oricărei fete


Păpușa „Mașină de alăptare” este gata.Poate fi prezentată oricărei fete sau femei, astfel încât munca din mâinile ei să poată fi argumentată mai bine, chipul ei a devenit mai frumos, iar oamenii iubeau și mai mult.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat