DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Hârtia a crescut
Când întotdeauna există flori într-un apartament sau o casă, chiar și aerul pare mai curat și mai plăcut. Este dificil să te mulțumești cu flori proaspete tot anul, așa că mi-am dat seama cum să mă răsfăț cu arome și specii frumoase, fără flori adevărate. Astăzi voi povesti și voi arăta cum să fac un trandafir frumos parfumat din hârtie de birou obișnuită, care în exterior va fi foarte asemănător cu prietena mea reală.

Ar trebui să aveți la îndemână:
• Birou colorat.
• Sârmă.
• Hârtie verde ondulată.
• Adeziv PVA.
• Creion, foarfece, riglă.
• O mărgea alungită sau o bucată de plastilină.

ar trebui să fie la îndemână


Pentru ca petalele trandafirului nostru să fie la fel, trebuie să realizăm un model. Se face foarte simplu. Nu avem nevoie de proporții ideale, este important să obținem un model cu șase petale. Desenați o linie dreaptă, lungă de 10 cm. Acum împărțiți vizual laturile în alte două părți. Un pic mai puțin într-unul, puțin mai mult în cealaltă - nu contează. Apoi conectăm liniile cu un arc pentru a realiza petalele. Tăiați modelul desenat.

desenați curba


În conformitate cu modelul nostru, trebuie să tragem atâtea semifabricate. Cât de mult se va potrivi pe foaia A4. Am reușit să găzduiesc 7 bucăți.

tăiați semifabricatele


Acum luați sârmă și mărgele și filați marginea sârmei în gaură, îndoind marginea. Dacă nu există mărgele, puteți modela un con de plastilină. În toate golurile facem o gaură în centru. Luăm prima piesă de lucru și aruncăm firul în ea.

filați marginea sârmei în gaură


Începem să ne culegem mugurul. Ungeți două petale opuse cu lipici și începeți să lipiți una pe perlă.

Începe să strângi mugurele


Deci colectăm întregul semifabricat. Îl lipim și pe cel de-al doilea, dar când toate petalele sunt lipite, stoarceți ușor coroana mugurii.
Al treilea gol este deja lipit în trei petale. Îmbrăcăm cele trei frunze opuse cu lipici și, lipindu-le de mugur, înfășurăm ușor marginile.

colectăm toată prima piesă de lucru


După ce ați lipit toate cele șase petale, ar trebui să obțineți un trandafir frumos, pe jumătate deschis. Dacă doriți, vă puteți opri în această etapă. Dar, dacă doriți un trandafir mai magnific, atunci vom continua să lipim semifabricatele.

mugure de trandafir pe jumătate deschisă


Pentru a face trandafirul magnific și petalele răsucite în mod natural, luăm o bucată de sârmă sau un ac de tricotat și răsucim marginile petalelor din două părți, într-un unghi.

petalele s-au răsucit în mod natural


Un gol cu ​​petale răsucite, ca și precedentul, este lipit cu trei petale.

cu petale răsucite


Procesăm următoarea piesă în același mod ca și cea anterioară - răsucim petalele. Cu toate acestea, acum adăugăm o altă acțiune. Ceva rotund, am o bilă de fier, zdrobim fiecare petală de la centru la margine. Din aceasta, petalele vor începe să se rotunjească și să se înfășoare într-un mugur. Am încercat același lucru cu o șapcă de lac, se obțin aceleași petale frumoase.

prelucram piesa de prelucrat


Petalele vor trebui înfășurate într-un buton pliat în sensul acelor de ceasornic. Pentru a nu se dezintegra, lipiți articulațiile.

înveliți într-un mugur


Punem ultimele petale și înfășurăm firul cu hârtie ondulată verde.

Trandafirul de hârtie este la fel de real


Rezultatul este un trandafir de ceai atât de frumos. Pentru a obține o naturalețe și mai mare, în centrul mugurii se pot picura câteva picături de ulei de trandafir. Atunci floarea va căpăta o aromă plăcută.

Hârtia de bricolaj a crescut
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat