DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Valentine cu un conținut delicios
Se apropie o vacanță minunată - Ziua Îndrăgostiților. Toată lumea se pregătește pentru această sărbătoare în felul său. Cineva îl marchează, iar cineva nu, totuși cadouri toată lumea adoră să obțină. Astăzi vreau să vă spun cum să faceți rapid și ușor o inimă drăguță - o cutie de bomboane, care va deveni cel mai plăcut și delicios valentin pentru sufletul vostru. Vei fi surprins cât de rapid și ușor se face!

Ce aveți nevoie pentru a crea un valentin:
• Birou colorat.
• Adeziv PVA.
• Foarfece.

foarfece de lipici de hârtie


Luăm o foaie de hârtie colorată și o împărțim pe jumătate.

pliați foaia în jumătate


Acum pliați din nou pe jumătate pentru a obține o bandă lungă și densă. Împletim această bandă, astfel încât să obținem un triunghi - va deveni baza inimii.

pliați din nou pe jumătate


„Răsuciți” marginile triunghiului cu foarfece pentru a ușura modelarea inimii. Începem să colectăm cutia. Învelim o margine a triunghiului și o lipim spre interiorul celei de-a doua jumătăți a triunghiului cu o margine îndoită.

Răsuciți marginile cu foarfeca


Acum facem tăieturi pe ambele părți ale triunghiului pentru a le introduce una în cealaltă și a lipi a doua parte a triunghiului, ca prima.

faceți tăieturi și colectați


Dacă inima este neuniformă, încercați să o îndreptați, puteți să o lipiți cu un alt strat de hârtie pe exterior, astfel încât să fie mai puternică și mai frumoasă.

Felicitul Valentin Card


Avem o astfel de inimă în celulele cărora puteți insera dulciuri delicioase pe care le place iubitul tău de suflet. Dacă luați o foaie de hârtie cu un format mai mare, obțineți o inimă mai mare, care va găzdui mai multe dulciuri. În acest caz, celulele vor trebui împărțite în alte două celule, astfel încât fiecare dintre ele va produce două. Drept urmare, îți poți trata dulceața cu dulciuri delicioase. Experiment!

Felicitul Valentin Card
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat