DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Broșă amuzantă - girafa
Copiilor le place să se agațe de lucrurile lor sau de rucsacuri jucării amuzante sau lanțuri cheie. Îți poți răsfăța copilul și o dată pe lună sau chiar pe săptămână să-i faci o jucărie nouă - o broșă. În acest atelier vă voi arăta cum să tricotați o girafă, dar prin același principiu puteți tricota orice alte animale pe care le iubește copilul. Hai să începem!

Pentru a face o broșă mică, trebuie să aveți:
• Fire pentru tricotarea culorilor necesare.
• Foarfece.
• Pin.
• Cârlig de croșetat.
• Sintepuh pentru umplutură.

Pentru realizare


tricotare începe cu un set de bucle de aer, avem nevoie de 20 dintre ele.

cu un set de bucle de aer


Buclăm buclele de aer într-un cerc. După a treia coloană la rând, tricotați trei croșete simple în a patra buclă de aer. Acest lucru va ajuta la realizarea unei coturi care va deveni capul unei girafe. În același rând, după 12 coloane, 13 și 14, conectați buclele de aer cu un singur croșet. Legăm un singur croșet și rămânem în vârf, acolo, în locuri de îngustare și expansiune, tricotăm totul invers. În cazul în care 3 tricotat un singur croșet într-o buclă de aer, ne îngustăm și invers. Ar trebui să obțineți o astfel de cifră ca în Tetris.

tricot într-un cerc


De asemenea, tricotăm rândul următor, doar într-un loc în care, în teorie, corpul unei girafe, tricotăm croșetat dublu, în loc de coloane simple.

tricotăm și un rând


Tricotăm o altă parte care să oglindească pe prima și le împletim împreună. Umplem corpul rezultat cu sintepuh.

oglindă mai întâi


Coaseți un ac dintr-o parte.

Coaseți un ac dintr-o parte


Facem pete - tricotăm cercuri mici din bucla Amigurumi.

Faceți pete


Coaseți cercurile pentru vară, faceți ochiul unei girafe și două dungi, care vor fi nasul jucăriei noastre. Picioarele sunt confecționate din cordon de ceară sau ață legate într-o coadă de porc.

Broșă amuzantă de girafă


Rezultatul este o girafă atât de amuzantă, încât copilul tău îi va plăcea cu siguranță, pentru că este atât de asemănător cu cel pictat, cu contururile sale inegale și cu un aspect amuzant.

Brosa de girafa
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat