DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Dahlia de hârtie frumoasă
Iarna, vreau să simt o bucată de vară sau de primăvară. Vreau să decorez interiorul cu ceva luminos și însorit. Astăzi te voi ajuta să îți îndeplinești dorința și te voi învăța cum să creezi flori luminoase frumoase pentru a decora interiorul.

Ce aveți nevoie:
Hârtie colorată.
Rigla, foarfece, creion.
Adeziv PVA sau orice alt clei de încredere pentru hârtie.

Ce ai nevoie


Mai întâi trebuie să tăiem un cerc pentru baza florii noastre. Îl tăiem din orice hârtie, nu va fi la vedere și îl lăsăm deoparte o vreme.

tăiați un cerc pentru bază


Acum luăm o nouă foaie de hârtie colorată și începem să o desenăm. Avem nevoie de pătrate de 7 pe 7 cm.

începe să-l desenezi


Tăiați toate pătratele desenate. Acest lucru se poate face cu foarfece sau un cuțit clerical, după cum preferați. Pentru floare avem nevoie de pătrate dintr-o întreagă și jumătate de foaie A4.

Tăiați toate pătratele


Acum începe cea mai consumatoare de timp, dar destul de interesantă. Începem să răsucim pătratele noastre în plicuri mici, precum cele în care bunica obișnuia să vândă semințe.

răsuciți pătratele


Când toate pătratele sunt răsucite, luăm cercul pus deoparte mai devreme pentru bază și începem să colectăm dalia. Lipiți primul rând de petale și angajați-l să se usuce.

începe colecția de dalii


Acum este timpul să lipici al doilea rând. Petalele din diferite rânduri trebuie lipite pe un model de tablă de verificare.

colecta dahlia


În mod similar, lipim restul rândurilor până când întreaga bază este umplută cu pliculețe - petale. Deci, pur și simplu, dar nu foarte repede, avem o dalie frumoasă. Poate fi atârnat de o frânghie pe un perete, lipit de o carte poștală, introdus într-un cadru, atașat un picior și pus într-o vază. În general, o mulțime de opțiuni!

Frumoasă dalie din hârtie


O floare atât de frumoasă din hârtie arată ca o adevărată dalie. Oaspeții, văzându-l, nu vor crede că ai făcut-o singur! Faceți o mulțime de astfel de flori și prezentați-le tuturor prietenilor dvs., vor fi încântați!

Frumoasă dalie din hârtie
Comentarii (2)
 1. Arina
  #1 Arina vizitatori 23 februarie 2014 23:47
  3
  Undeva în clasa a II-a sau a 3-a la o lecție de muncă am făcut o astfel de floare. Au explicat-o foarte ușor și clar, iar floarea arată într-adevăr în fotografie. Apropo, pot fi puse creioane în petale, floarea rezultată se va dovedi a fi foarte frumoasă.
 2. Dima
  #2 Dima vizitatori 7 martie 2018 16:04
  0
  Nu poți face un videoclip?

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat