DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Ambalare cadouri
Dă și primește cadouri foarte frumos. Totuși, uneori se întâmplă că există un cadou, dar toată lumea a uitat de ambalare sau nu a avut timp să-l pregătească. Calea de ieșire din această situație este foarte simplă - împachetați cadou! Acum vă voi învăța cum să faceți o cutie simplă, dar foarte drăguță, a cărei creație va avea nevoie de nu mai mult de jumătate de oră.

Ce ar trebui să aveți:
• O foaie de hârtie groasă. În funcție de cadoul pe care îl veți pune în interior, alegeți o foaie în format A4, A3 și așa mai departe.
• Conducător.
• Creion.
• Foarfece.
• Panglică sau broșă frumoasă pentru a fixa cutia.

Ce ar trebui să ai


Primul lucru pe care trebuie să-l facem este un model. Este foarte simplu și vă permite să faceți cutii mai repede pe viitor. Măsurăm o bandă de 10 cm sau mai mult dacă aveți nevoie de o cutie mai mare. Găsim mijlocul benzii - 5 cm și se ridică 5 cm în sus, punem un punct acolo. Găsim și punctul de jos și desenăm un romboi. Acum găsim mijlocul peretelui lateral al rombului și de la acesta urcăm cu 7 cm de-a lungul celulelor.Punem puncte pe toate părțile. Mai departe, folosind o linie rotundă sau o placă, am făcut din ea o placă, desenăm petale semicirculare. Modelul este gata.

faceți un model


Îl așezăm pe foaie, cercăm și tăiem semifabricatul sub cutie.

Atașați și cercuriți


Începem să pliem lobii laterali. Acest lucru este mai ușor de făcut cu o riglă, atunci toate coturile vor fi uniforme.

pliați lobii laterali


Rămâne să legați un arc de pe o panglică sau să puneți o broșă frumoasă, astfel încât să țină petalele cutiei și ați terminat.

Împachetarea cadourilor


Puteți înfășura un cadou și într-un astfel de ambalaj va fi mai plăcut să îi oferiți. Iar beneficiarul cadoului va fi bucuros să știe că ați făcut singur ambalajul și s-a dovedit atât de frumos și original.

Ambalare cadouri DIY


Experimentează cu culoarea, dimensiunea și greutatea hârtiei și surprinde-ți prietenii cu cadouri neobișnuite!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat