DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Frumos aster pentru mamă
În curând se va termina primăvara și va începe primăvara, ceea ce înseamnă că va veni o zi frumoasă - a 8-a martie. Copiii vor întotdeauna să-i mulțumească pe mama, bunica, sora sau mătușa lor cu un fel de cadou. Cărțile poștale sunt făcute, cumpărate cadouri, pregătind o cină delicioasă și așa mai departe. Astăzi vreau să vă spun cum să faceți o floare frumoasă pe care mama voastră o va plăcea cu siguranță și care să-i decoreze camera mult timp.

Trebuie să:
• Hârtie colorată - 2 coli pentru petale, am o culoare corală, precum și 1 foaie verde și o fâșie de galben.
• Hârtie ondulată în bandă verde sau bandă adezivă colorată în verde.
• Ac sau tigan.
• Sârmă.
• O linie, un creion, foarfece.
• Adeziv.

Ai nevoie de materiale


Primul lucru pe care trebuie să-l facem este un model. Desenăm o cruce și apoi adăugăm încă trei dungi între liniile crucii. Nu este necesar să faceți un hexagon 16 perfect, oricum veți îndoi triunghiuri. Unul cu 16 hexagoni ar trebui să aibă 10 cm în diametru, celălalt 8 cm.

Desenați aster


În conformitate cu modelul, va trebui să tăiem 4 hexagoane cu un diametru de 8 cm și 6 cu un diametru de 10 cm. De asemenea, trebuie să tăiem 2 16 hexagoane cu un diametru de 8 cm pe hârtie verde.

Tăiați schița


Desenăm piesa de lucru rezultată și formăm un cerc în mijloc.

trebuie să taie


Pe liniile desenate facem tăieturi în cerc și începem să adăugăm triunghiuri de-a lungul liniei centrale.

face sloturi


Astfel de semifabricate pentru o floare ar trebui să apară aici. Petalele trebuie să fie îndoite spre mijloc pentru ca în viitor floarea să se dovedească a fi voluminoasă.

flori de flori


Luați o fâșie de hârtie de culoare galbenă și pliați-o pe jumătate în lungime. Acum, cu foarfeca, facem tăieturi sub un unghi, fără a ajunge la linia de pliere.

Luați o fâșie de hârtie galbenă


Când întreaga bandă este tăiată, începem să o răsucim. Este necesar să se răsucească, astfel încât "petalele" hârtiei să se înroșească și să creeze un bumbonchik.

răsuci-o


În timp ce ondulați, lipiți hârtia astfel încât să nu se întoarcă înapoi. Ar trebui să ai un cerc atât de pufos. Acest cerc va deveni centrul florii noastre.

hârtie de lipici


Acum începem să ne colectăm asterul. Luăm 16 hexagoane cu diametrul de 10 cm și îl lipim treptat, înmuind cercurile centrale cu lipici. În continuare, luăm 2 hexagoane 16 cu diametrul de 8 cm și lipici în centrul florii. Nu uitați să îndoiți petalele în centru.

lipici semifabricatele


Restul de 16 16 hexagon de culoare corală și 2 culori verzi le lipim din partea inferioară a florii, cu fața în jos. Când toate petalele florii s-au uscat și lipit bine, facem o mică gaură în centru cu un ac sau țigă și introducem un fir în el. Îndoim capătul sârmei și îl fixăm cu lipici și cu un miez pufos de culoare galbenă. Înfășurați firul în hârtie ondulată verde sau bandă verde.

Frumos aster pentru mamă


Ar trebui să obții o astfel de floare. Dacă doriți, puteți face o foaie de hârtie ondulată și înșurubați-o pe tulpina aster. Un astfel de aster făcut de mâinile unui copil va atrage cu siguranță mama sau bunica. Această floare poate fi făcută și cu copiii, ajută la dezvoltarea abilităților motrice fine! Puteți experimenta cu culoarea aster și puteți crea buchete uimitoare de mai multe culori.

DIER aster
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat